Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τέτοια... καρδιά, μπορεί να βρεθεί στο Βερολίνο ο Ολυμπιακός!

Με τέτοια... καρδιά, μπορεί να βρεθεί στο Βερολίνο ο Ολυμπιακός!
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 - 09:50

Κόντρα σε θεούς και δαίμονες. Κόντρα στην γκίνια μας. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Ο Ολυμπιακός απέδειξε πως είναι δομημένος για να είναι υπεράνω ονομάτων, όλοι να παίζουν για όλους και το «εμείς» να είναι πολύ παραπάνω από το «εγώ». Καταθέτοντας ψυχή στο παρκέ του Παλάου Μπλαουγκράνα, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 77-75 και έδειξαν πως σκοπεύουν και φέτος να είναι στο Final-4 του Βερολίνου, για 3η συνεχόμενη χρονιά!

Το μειονέκτημα της έδρας δεν κόμπλαρε τους Πειραιώτες, ούτε τα προβλήματα και κατάφεραν να γίνουν το ΑΦΕΝΤΙΚΟ της σειράς και να βάλουν το… μαχαίρι στο λαιμό στους «Μπλαουγκράνα» ενόψει του δεύτερου ματς, την Παρασκευή.

Δεν γουστάρουμε να… ξενερώνουμε τον κόσμο του Θρύλου, που είναι πάνω στην «τρέλα» του, βλέποντας την ομαδάρα του Μπαρτζώκα να αποδίδει έτσι και να βάζει τη Φενέρ στα καλάθια… Αλλά πρέπει να ηρεμήσουμε. Δεν πρέπει, επ’ ουδενί, να παρασυρθούμε.

Προσοχή, δεν λέμε για την ομάδα. Για την ομάδα ξέρουμε, ότι ο κόουτς θα κάνει αυτό που πρέπει, για να παραμείνουν οι παίκτες του προσηλωμένοι. Και… προσγειωμένοι. Έχει τον τρόπο του, ο κόουτς και το έδειξε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αυτό που έγινε το βράδυ της Τετάρτης δεν είναι τίποτα περισσότερο από την αρχή. Έγινε μόνο η αρχή. Αυτή η νίκη δεν είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Είναι μόνο το πρώτο βήμα και πλέον έχει τη μεγάλη ευκαιρία την Παρασκευή. Να κάνει το 2-0 και να αγκαλιάσει την πρόκριση στο Final-4. Γιατί στο «φλεγόμενο» ΣΕΦ δεν θα έχει τύχη η Μπαρτσελόνα.

Γι’ αυτό και πρέπει να μείνει απόλυτα συγκεντρωμένος ο Ολυμπιακός. Με τέτοια... καρδιά, μπορεί να πάει μέχρι το τέλος!

Διαβάστε επίσης