Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον χαβά τους οι Καταλανοί

Τον χαβά τους οι Καταλανοί
Σάββατο, 14 Μαΐου 2011 - 03:30

Την ώρα που στον Ολυμπιακό προσπαθούν να συγκεντρωθούν εν όψει του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδος, η Sport συνεχίζει να ασχολείται με τον Μίλος Τεόντοσιτς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας, η Μπαρτσελόνα έχει στο στόχαστρό της τον Σέρβο σταρ του Θρύλου, τον οποίο θα προσπαθήσει να αποκτήσει σε περίπτωση που ο Ρίκι Ρούμπιο αποφασίσει να μετακομίσει στο ΝΒΑ για να φορέσει τη φανέλα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Ο Ισπανός πλέι μέικερ έχει όρο στο συμβόλαιό του, ο οποίος του επιτρέπει να αποχωρήσει για το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, όμως μέχρι στιγμής δεν είναι και πολύ «ζεστός» στο ενδεχόμενο να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι.

Σε περίπτωση πάντως που οι Λύκοι τον πείσουν να αφήσει τη Βαρκελώνη, οι παράγοντες της Μπάρτσα θα στραφούν στην περίπτωση του Τεόντοσιτς.

Ο Ολυμπιακός έχει βέβαια το πάνω χέρι στην περίπτωση του κορυφαίου Ευρωπαίου παίκτη για το 2010 και μπορεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του ισοφαρίζοντας οποιαδήποτε επίσημη πρόταση, οπότε στη Βαρκελώνη πρέπει να ετοιμάσουν και εναλλακτικές λύσεις, μιας και είναι απίθανο να αφήσουν οι ερυθρόλευκοι έναν παίκτη στον οποίο έχουν επενδύσει πολλά.

Υποψήφιος για τη θέση που ενδέχεται να αφήσει κενή ο Ρούμπιο, είναι και ο Αμερικανός (με γεωργιανό διαβατήριο) Ντορόν Πέρκινς, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Διαβάστε επίσης

Συσπειρωμένοι στον στόχο τους

Συσπειρωμένοι στον στόχο τους

Τελευταία προπόνηση στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό και στον Πειραιά έχουν ξεχάσει τα προβλήματα, έχοντας επικεντρωθεί στον στόχο τους-Ένα βήμα παραπάνω ο Σπανούλης

Στην Ιταλία ο Ράσο

Στην Ιταλία ο Ράσο

Στην Ιταλία θα υποβληθεί σε επέμβαση ο Ράσο Νεστέροβιτς ώστε να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό στον ώμο του. Σκέφτεται το τέλος της καριέρας του ο Σλοβένος σέντερ, όπως είχε σας ενημερώσει σχετικά ο «ΓΑΥΡΟΣ».