Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Ιταλία ο Ράσο

Στην Ιταλία ο Ράσο
Σάββατο, 14 Μαΐου 2011 - 18:54

Ενα μήνα μετά τον τραυματισμό του στον αριστερό ώμο κι αφού πρώτα εξάντλησε τις πιθανότητες για να γλιτώσει το νυστέρι, ο Ράσο Νεστέροβιτς πήρε τη δύσκολη απόφαση. Θα ταξιδέψει στην Ιταλία και συγκεκριμένα το Ρίμινι, ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση από τον ειδικευμένο σε τέτοιες περιπτώσεις ορθοπεδικό Φαμπρίτσιο Κάμπι, τη γνώμη του οποίου είχε ζητήσει τον περασμένο μήνα σε ταξίδι-αστραπή που έκανε πριν το παιχνίδι με τον Κολοσσό.

Ο Σλοβένος σέντερ λαβώθηκε στη διεκδίκηση ενός ριμπάουντ στο εκτός έδρας ματς με την Καβάλα, βγήκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά έστω κι έπειτα από ένα μήνα, κατάλαβε ότι πρέπει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τον σοφό τρόπο.

Το ενδεχόμενο να συνεχίσει στα παρκέ απομακρύνεται ακόμη περισσότερο, αν και οι απόψεις διίστανται, μιας και κάποιοι επιμένουν πως η επέμβαση θα μειώσει το χρόνο αποθεραπείας του και θα τον βοηθήσει να επιστρέψει υγιής στην αγωνιστική δράση.

Αυτό που μετράει τη δεδομένη στιγμή είναι η επιθυμία του Νεστέροβιτς, ο οποίος δείχνει έτοιμος να βάλει τέλος στη μεγάλη καριέρα του. Θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, δεν θα ρισκάρει νέο τραυματισμό που μπορεί να του αφήσει κάποιο κουσούρι και όπως όλα δείχνουν θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Δεν θα αποσυρθεί όπως του αξίζει, όμως θα είναι πάντα στην καρδιά μας γιατί εκτός από ένας εκπληκτικός μπασκετμπολίστας, είναι και πραγματικά σπουδαίος άνθρωπος.

Διαβάστε επίσης

«Τελικό χωρίς ακρότητες»

«Τελικό χωρίς ακρότητες»

Κοινό μήνυμα έστειλαν Θ. Παπαλουκάς και Δ. Διαμαντίδης ενόψει του τελικού, μέσω του blog που διατηρούν στην ιστοσελίδα της wind.

Συσπειρωμένοι στον στόχο τους

Συσπειρωμένοι στον στόχο τους

Τελευταία προπόνηση στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό και στον Πειραιά έχουν ξεχάσει τα προβλήματα, έχοντας επικεντρωθεί στον στόχο τους-Ένα βήμα παραπάνω ο Σπανούλης

Τον χαβά τους οι Καταλανοί

Τον χαβά τους οι Καταλανοί

Το φλερτ μεταξύ Μπαρτσελόνα και Τεόντοσιτς συνεχίζει να υφίσταται σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της Sport. Παιχνίδι του μάνατζερ ή πραγματικό ενδιαφέρον των Καταλανών για τον Μίλος;