Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιλεκτική μνήμη...

Επιλεκτική μνήμη...
Τρίτη, 31 Μαΐου 2011 - 16:59

Είναι γνωστή κάθε χρόνο η οργανωμένη επίθεση που κάνουν οι παίκτες και η διοίκηση του Παναθηναϊκού στον Μίλος Τεόντοσιτς του Ολυμπιακού. Αλλά φαίνεται πως οι «πράσινοι» ξεχνάνε εύκολα ή έχουν επιλεκτική μνήμη.

Κατηγορούν τον Μίλος για το μπουκάλι που πέταξε μέσα στο ΟΑΚΑ, σε αγώνα που οι διαιτητές είχαν φροντίσει για τα καλά να βγάλουν εκτός ορίων όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού και όχι μόνο τον Σέρβο πλέι μέικερ των Πειραιωτών και λένε πως κίνηση σαν αυτή του Τεόντοσιτς πάνε πίσω το άθλημα!

Όταν όμως έκανε τα ίδια ο Μποντιρόγκα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, τότε όλοι έλεγαν πόσο μεγάλος αθλητής ήταν ο παίκτης του Παναθηναϊκού. Δεν τον είχε κατηγορήσει κανείς, αφού είχε ασυλία. Το κακό παιδί του ελληνικού μπάσκετ είναι ο Τεόντοσιτς, αυτός φταίει για όλα.

Φαίνεται όμως στον Παναθηναϊκό δεν ξεχνούν μόνο γεγονότα που έγιναν πριν από κάποια χρόνια, αλλά «σβήνουν» από το μυαλό τους ακόμα και αυτά που έγιναν πριν από μερικές ώρες. Όπως η επίθεση που δέχτηκε η αποστολή του Ολυμπιακού καθοδόν για το ΟΑΚΑ, όπως οι κροτίδες που έπεσαν όταν οι παίκτες του Θρύλου βγήκαν στο παρκέ για ζέσταμα και όπως ότι οι οπαδοί του ΠΑΟ έφτασαν μία... ανάσα από τον αγωνιστικό χώρο δύο λεπτά πριν λήξει ο δεύτερος τελικός του πρωταθλήματος. Βάλτε και τους «επίσημους» που κάθονταν στις πολυθρόνες για να προκαλέσουν και θα συνθέσετε το «όμορφο»σκηνικό που είχε στηθεί στο ΟΑΚΑ.

Για αυτά όμως κανείς δεν μιλάει και δεν λέει τίποτα, για όλα φταίει ο Μίλος Τεόντοσιτς...

Διαβάστε επίσης

Και χωρίς Σπανούλη!

Και χωρίς Σπανούλη!

Η διαφορά μεταξύ μας ξέρετε ποια είναι; Εμείς όταν χάνουμε το παραδεχόμαστε και δεν ψάχνουμε δικαιολογίες.

Δεν σκύβουν το κεφάλι

Δεν σκύβουν το κεφάλι

Επιχείρηση «ανάταση ηθικού» η μεγάλη αποστολή που προσπαθεί να φέρει εις πέρας ο Ντούσαν Ιβκοβιτς. Χωρίς προβλήματα η προπόνηση.

Ζαβλανός ο «μαθηματικός»

Ζαβλανός ο «μαθηματικός»

Καλή χαρακτήρισε την διαιτησία ο παρατηρητής του αγώνα και μέλος της ΚΕΔ… (ποιος άλλος;) Νίκος Ζαβλανός