Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζαβλανός ο «μαθηματικός»

Ζαβλανός ο «μαθηματικός»
Τρίτη, 31 Μαΐου 2011 - 16:53

Καλή χαρακτήρισε την διαιτησία των Χριστοδούλου, Ψαριανού και Φούφη ο παρατηρητής του αγώνα και μέλος της ΚΕΔ… (ποιος άλλος;) Νίκος Ζαβλανός.

Ο θείος του Αλέξανδρου Ψαριανού, γι αυτόν για τον οποίο είπε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είπε πως είχε το ένα του χέρι στο… γύψο δείχνοντας συνεχώς τη μία πλευρά, τόνισε ανεπίσημα βέβαια, προφανώς σε φιλαράκια του, πως «η διαιτησία ήταν καλή».

Συμπλήρωσε δε, τώρα πού και σε ποιόν άγνωστο «για να δει κάποιος αν μία διαιτησία ήταν καλή και αν έκρινε το παιχνίδι, δεν κοιτάει τις βολές, αλλά τα φάουλ. Ο Παναθηναϊκός χρεώθηκε με 18 φάουλ και ο Ολυμπιακός με 24. Οι διαιτητές δεν μπορούν να δίνουν φάουλ ανάλογα με το αν ο παίκτης επιχειρεί σουτ ή όχι». Μάλιστα….

Ο κ. Ζαβλανός προφανώς και… λησμόνησε να μας εξηγήσει και τον όρο φάουλ. Χρεώνεται φάουλ, όταν απλά ένας παίκτης πηδήξει και δεν ακουμπήσει τον αντίπαλό του. Γιατί στο ΟΑΚΑ είδαμε αρκετά τέτοια. Ξέχασε επίσης να μας πει πως όταν χρεώνεται ένα φάουλ κάτω, τον οδηγούν οι ρέφερι στις βολές. «Δεν πειράζει, δεν πειράζει» όπως ακούστηκε χαρακτηριστικά.

Επίσης, στο ημίχρονο οι βολές πόσες ήταν; 4-20. Κάντε τώρα τις πράξεις να μας πείτε και τα φάουλ.

Διαβάστε επίσης

Επιλεκτική μνήμη...

Επιλεκτική μνήμη...

Στον ΠΑΟ ξεχνούν το μπουκάλι που είχε πετάξει ο Μποντιρόγκα και την επίθεση στην αποστολή του Θρύλου...

Και χωρίς Σπανούλη!

Και χωρίς Σπανούλη!

Η διαφορά μεταξύ μας ξέρετε ποια είναι; Εμείς όταν χάνουμε το παραδεχόμαστε και δεν ψάχνουμε δικαιολογίες.