Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Αθήνα ο Ίβκοβιτς

Στην Αθήνα ο Ίβκοβιτς
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 - 08:26

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επέστρεψε στην Αθήνα πριν λίγες ώρες και αύριο αναμένεται συναντηθεί τόσο με τη διοίκηση της ομάδας, όσο και με τους συνεργάτες στο προπονητικό τιμ.

Ο Ντούντα έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του και από την Τρίτη αναμένεται να ενημερώνονται σιγά σιγά οι παίκτες για τις προθέσεις της ομάδας τη νέα χρονιά. Ήδη ερμήνευσαν στον Γιοτάμ Χαλπερίν ότι δε συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα και αυτός υπέγραψε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Προτεραιότητα της ομάδας είναι οι ανανεώσεις των παικτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους (Μαυροκεφαλίδης, Γκόρντον, Πρίντεζης, Πελεκάνος, Γλυνιαδάκης), ακολουθούν οι αποδεσμεύσεις αυτών που έχουν ακόμη συμβόλαιο (Ερτσεγκ, Νίλσεν) και εν συνεχεία θα ασχοληθούν με τα ερωτηματικά (Μπουρούσης, Νεστέροβιτς) και τις νέες μεταγραφές που θα πλαισιώσουν το βασικό κορμό της ομάδας.

Ο Ίβκοβιτς θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι το Σάββατο το πρωί αφού την Παρασκευή το βράδυ θα παρευρεθεί στο γάμο του Βασίλη Σπανούλη. Την επόμενη μέρα θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι όπου θα είναι ομιλητής σε διήμερο σεμινάριο προπονητών μαζί με τους Πέσιτς, Βουγιόσεβιτς και άλλους Σέρβους προπονητές.

Διαβάστε επίσης

Έιντσον τέλος

Έιντσον τέλος

Ο Τσακ Έιντσον που έμεινε ελεύθερος από τη Μακάμπι και απασχόλησε τον Ολυμπιακό έκλεισε στην Μπαρτσελόνα.