Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γελοιότητες από την ΚΕΔ

Γελοιότητες από την ΚΕΔ
Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014 - 01:33

Noμίζαμε πως τα είχαμε δει όλα, αλλά η ΚΕΔ κατάφερε το μεσημέρι της Τετάρτης να μας τρελάνει για άλλη μια φορά. Τα μέλη λοιπόν που απαρτίζουν τις… τύχες των διεύθυνσης των αγώνων της Α1 μπάσκετ χρειάστηκαν δύο κληρώσεις (!) ώστε να βγει η τριάδα που θα σφυρίξει τον πέμπτο τελικό στο ΟΑΚΑ.

Παραλείποντας αυτό και πηγαίνοντας στο πιο… ακραίο φαινόμενο όταν ερωτήθηκαν στην ΚΕΔ για το κόψιμο του Σχινά την στιγμή που αποκάλυψε τα πάντα στο ΟΑΚΑ, ο κύριος Συμεωνίδης απάντησε «Δεν κόψαμε τον Σχινά, απλά μετά τα όσα έγιναν στον τρίτο αγώνα, δεν θα ήταν ψυχικά έτοιμος", με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να συμφωνεί λέγοντας « Σωστά τιμωρήθηκα γι’ αυτά που είπα, αλλά και ο Σχινάς δεν τα έγραψε σωστά στο φύλλο αγώνα. Αυτός έφταιγε για την καθυστέρηση στο ξεκίνημα του ματς». Ο καθένας μπορεί πολλά να καταλάβει με την δήλωση του προέδρου του Παναθηναϊκού και το… καθάρισμα του αγαπημένου κάποτε Τόμι.

Έπειτα πρωτοφανής κίνηση της ΚΕΔ η κληρωτίδα έβγαλε αρχικά τους Αναστόπουλο, Χριστοδούλου και Γκόντα, με τον τελευταίο να μένει εκτός.

Στην δεύτερη κλήρωση, μαζί με τους Τανατζή, Φούφη συμπεριλήφθη και ο…κομμένος Γκόντας με την ΚΕΔ να βγάζει τελικά τον Φούφη. Εκεί ο Συμεωνίδης εριστικότατα απάτησε: «Ορίστε ο Ολυμπιακός δεν ήθελε τον Τανατζή, ο Παναθηναϊκός τον Γκόντα, οπότε και οι δύο ευχαριστημένοι είστε» με τον Μάνο Παπαδόπουλο να τρελαίνει άπαντες με την δήλωση του πως «Εμείς δεν είχαμε ποτέ παράπονα από τον Γκόντα", αμέσως παρενέβη ο Χρήστος Σταυρόπουλος λέγοντας «Σοβαρά και γιατί όλη την ώρα αφήνετε υπονοούμενα εναντίον του».

Αναφορικά τώρα με την επιλογή του Τανατζή η απάντηση των μελών της ΚΕΔ ήταν «Ναι είναι αλήθεια αυτό, αλλά θα πρέπει να μας εμπιστευτείτε με τον Σταυρόπουλο να απαντάει «Δεν σας εμπιστευόμασταν και δεν θα σας εμπιστευτούμε ποτέ. Εδώ την άλλη φορά μας είπατε ότι ο Κορομηλάς δεν μπήκε στην κλήρωση γιατί έπρεπε να βρίσκεται στην Ινδία και εσείς του είχατε απαγορεύσει να πάει.

Φανταστικό ήταν το τέλος της βραδιάς με τον Συμεωνίδη όλο… παράπονο να λέει προς τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, Χρήστο Σταυρόπουλο και Γιώργο Σκινδήλια ότι «δεν είναι μόνο οι Ζαβλανός και ο Κορόμηλας μέλη της ΚΕΔ αλλά και εμείς» με τον γενικό διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ να του απαντάει βάζοντας τον στην θέση του πως «οπότε όταν θα βγάζουμε κάποια ανακοίνωση για τους άλλους δύο, από δω και πέρα θα βάζουμε και το δικός σας όνομα για να μην υπάρχει κάποιο παράπονο».

Διαβάστε επίσης

Εδώ κερδίσατε τη Ρεάλ!

Εδώ κερδίσατε τη Ρεάλ!

Ο Ολυμπιακός έδειξε πως μπορεί να τα βάλει με τα «θηρία», πόσο μάλλον όταν έχει απέναντί του τον ΠΑΟ.