Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόλις ένας αστυνομικός...

Μόλις ένας αστυνομικός...
Κυριακή, 3 Μαΐου 2015 - 17:17

Όλη η Ελλάδα παρακολουθεί άφωνη από το βράδυ του Σαββάτου τη φραστική επίθεση του Δ. Γιαννακόπουλου στον Βασίλη Σπανούλη έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Εμετικές, χυδαίες εκφράσεις, το λιγότερο αισχρές για τις οποίες θα πρέπει να επιληφθεί η αθλητική δικαιοσύνη κ. Κοντονή.

Πάμε όμως και σε μία άλλη παράμετρο του όλου επεισοδίου. Αποτέλεσε απορία πολλών. Την ώρα που ο Δ. Γιαννακόπουλος, στη διακοπή του αγώνα, 1.30 λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης βρισκόταν με τη «συνοδεία» εκτός των αποδυτηρίων του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και καταφέρονταν με αυτές τις χυδαίες εκφράσεις κατά του αρχηγού του Ολυμπιακού, εκεί στο ίδιο σημείο, βρισκόταν...

ΜΟΛΙΣ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ. ΜΟΛΙΣ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ!!!

Καμία διμοιρία των ΜΑΤ όπως επιβάλλεται με βάση τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται. Καμία διμοιρία των ΜΑΤ όπως θα έπρεπε για την ασφάλεια των μελών της αποστολής του Ολυμπιακού. Καμία διμοιρία των ΜΑΤ για να αποτρέψει τέτοια φαινόμενα τα οποία συνήθη στο ΟΑΚΑ. Καμία διμοιρία των ΜΑΤ όπως συμβαίνει πάντα και σε όλα τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Εκεί που υπάρχει μία διμοιρία των ΜΑΤ με την είσοδο στη φυσούνα και άλλη μία ακριβώς απ’ έξω από την πόρτα των αποδυτηρίων του Παναθηναϊκού.

Στο ΟΑΚΑ κ. Κοντονή ως διά μαγείας και πάλι είχαν... εξαφανιστεί τα ΜΑΤ που υποτίθεται θα προστάτευαν την αποστολή του Ολυμπιακού. Το λιγότερο κ. Κοντονή και κ. Ταξίαρχε της Αστυνομίας που εποπτεύατε τον χώρο και είχατε τον πλήρη έλεγχο για την ασφάλεια της αναμέτρησης και συζητούσατε με τον τιμωρημένο έκπτωτο πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟ, θα έπρεπε να υπήρχε τουλάχιστον μία διμοιρία ΜΑΤ ώστε να αποτρέψει τον κάθε επίσημο φίλαθλο με τη συνοδεία του να σουλαστάρει ανενόχλητος και να καθυβρίζει με αυτές τις εμετικές εκφράσεις.

Και μίας που αναφέραμε και τον Ταξίαρχο της Αστυνομίας ο οποίος συνομιλούσε με τον έκπτωτο πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟ ο οποίος φαίνεται πως είχε λόγο και για το πως θα συνεχιστεί η αναμέτρηση ώστε να ολοκληρωθεί.

Αποτύχατε παταγωδώς και είστε υπόλογος γι όλα αυτά. Κανονικά, σε μία νορμάλ χώρα όπου τηρούνται οι νόμοι θα έπρεπε να σας είχαν... ξηλώσει. Ο Ταξίαρχος της αστυνομίας, όταν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον ρωτούσαν στη διακοπή του αγώνα «εγγυάστε την ομαλή συνέχεια του αγώνα» εκείνος απάντησε «ΠΙΣΤΕΥΩ ότι δεν θα γίνει τίποτα».

ΠΙΣΤΕΥΕ ο κύριος υπεύθυνος ασφαλείας της αναμέτρησης. Δεν μπορούσε ούτε κατά διάνοια να εγγυηθεί αλλά πίστευε ότι δεν θα συνέβαινε τίποτα παραπάνω από την εισβολή των οπαδών του Παναθηναϊκού, τα εκατοντάδες αντικείμενα που εκτοξεύτηκαν εναντίον τους και φυσικά τους προπυλακισμούς και τις απειλές στη φυσούνα όταν διεκόπη το ματς. Πίστευε μόνο, ανίκανος να εγγυηθεί, ο Ταξίαρχος της Αστυνομίας.

Συγχαρητήρια κ. Κοντονή. Διώξτε τον... Σπανούλη από την Ελλάδα ώστε να φτιάξει η χώρα μας και το μπάσκετ!

Διαβάστε επίσης

Τσούζει...

Τσούζει...

Το 66-77 έχει πέσει πολύ βαρύ στους βάζελους. Ακόμα δεν μπορούν να σηκωθούν.