Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φάνηκε που αγωνιστήκαμε στην έδρα που κάνουμε προπόνηση»

«Φάνηκε που αγωνιστήκαμε στην έδρα που κάνουμε προπόνηση»
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 - 01:07

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έδωσε το πρώτο της ματς στην έδρα της το ΔΑΚ της Γλυφάδας την φετινή σεζόν και αυτό φάνηκε και από τα νούμερα που είχαν οι νταμπλούχες Ελλάδας κόντρα στον Πανιώνιο. Κάτι που τόνισε και ο Γιώργος Παντελάκης στις δηλώσεις του.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα παιχνίδι για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο οποίο θέλαμε να δουλέψουμε πολλά πράγματα ενόψει και της αναμέτρησης με την Σοπρόν, όπως κάνουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Είχαμε εστιάσει βέβαια και λίγο επάνω στην τακτική του Πανιωνίου και τα καταφέραμε σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού μας καλά. Μετά από καιρό αγωνιστήκαμε και στην έδρα που κάνουμε προπόνηση και τα νούμερά μας ήταν εντελώς διαφορετικά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια μας. Κάναμε καλή δουλειά και πλέον προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την Σοπρόν».

Διαβάστε επίσης

Η «μάχη» των ρούκι (vid)

Η «μάχη» των ρούκι (vid)

Η κόντρα ανάμεσα στην Άννα Νίκη Σταμολάμπρου και την Πηνελόπη Παυλοπούλου, έξω από το παρκέ…

«Δεν τα παρατάμε ποτέ»

«Δεν τα παρατάμε ποτέ»

Η Μίρνα Μάζιτς μίλησε για την αναμέτρηση που... έρχεται κόντρα στη Σοπρόν, για την Ευρωλίγκα.

Προπόνηση για Σοπρόν και 95-0!

Προπόνηση για Σοπρόν και 95-0!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε άνετα με 79-42 την αντίστοιχη του Πανιωνίου για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.