Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε αήττητοι»

«Θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε αήττητοι»
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 - 00:15

Την Δάφνη Αγίου Δημητρίου αντιμετωπίζει το Σάββατο (14/12, 15:00) η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού σε ένα ματς στο οποίο θέλει να γράψει ιστορία. Και αυτό γιατί με νίκη θα φτάσει τις 106 διαδοχικές όσον αφορά το πρωτάθλημα της Α1 και έτσι θα ξεπεράσει το ρεκόρ του Αθηναϊκού.

Ενόψει της αναμέτρησης στο ΣΕΦ μίλησε ο Γιώργος Παντελάκης. Ο προπονητής των αήττητων νταμπλούχων Ελλάδας, στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του θέλει να συνεχίσει με νίκες και αυτή την εβδομάδα.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα πρόκειται για ένα ματς ελληνικού πρωταθλήματος, που εμείς το βλέπουμε από τη δική μας οπτική γωνία. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, αφού θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε αήττητοι σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε το ρεκόρ με τις συνεχόμενες νίκες στην Α1, όμως σίγουρα θα μας κάνει χαρούμενους εφόσον επιτευχθεί αυτό. Βλέπουμε το ματς με την Δάφνη ως έναν τρόπο να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας και ενόψει του αγώνα που θα δώσουμε την άλλη εβδομάδα στην Ουγγαρία για το Eurocup».

Διαβάστε επίσης

Θρύλε των ρεκόρ, Ολυμπιακέ!

Θρύλε των ρεκόρ, Ολυμπιακέ!

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών νίκησε 89-51 τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου και κατέρριψε το ρεκόρ συνεχόμενων στην Α1, με 106 σερί!

Έτοιμες να γράψουν ΙΣΤΟΡΙΑ!

Έτοιμες να γράψουν ΙΣΤΟΡΙΑ!

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού βρίσκεται μπροστά στην τεράστια πρόκληση των 106 σερί νικών στο πρωτάθλημα!