Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η επιτυχία ανήκει σε όλο τον σύλλογο!»

«Η επιτυχία ανήκει σε όλο τον σύλλογο!»
Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 - 00:04

Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 89-51 της Δάφνης Αγίου Δημητρίου στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και έτσι έφτασαν τις 106 διαδοχικές νίκες στην Ελλάδα σπάζοντας έτσι το ρεκόρ του Αθηναϊκού από το 2012.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε η Κατερίνα Σωτηρίου. Η διεθνής φόργουορντ του Θρύλου, στις δηλώσεις της εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για αυτό το ιστορικό επίτευγμα.

Αναλυτικά:

«Είμαστε όλες πάρα πολύ χαρούμενες Δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου κι εγώ και η ομάδα μου που καταφέραμε να σπάσουμε αυτό το ρεκόρ.

Είναι μια ξεχωριστή ημέρα. Εμείς βάζουμε απλά ένα λιθαράκι. Όλη αυτή η επιτυχία ανήκει σ’ αυτόν τον κόσμο και σε όλους τους ανθρώπους που στελεχώνουν αυτή την ομάδα ώστε να κάνουμε τον Ολυμπιακό μεγάλο», ήταν το αρχικό σχόλιο της Κατερίνας Σωτηρίου, η οποία όταν ρωτήθηκε ποια νίκη της έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη της τόνισε τα εξής:

«Νομίζω ότι σίγουρα οι νίκες ίσως η περυσινή στη Δάφνη που κερδίσαμε σ’ ένα πολύ κλειστό παιχνίδι. Σίγουρα οι νίκες με τον Παναθηναϊκό παλαιότερα, τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία που είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Η ομάδα μας χαίρεται πολύ περισσότερο τις νίκες που είναι δύσκολες κι απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους. Η κάθε νίκη έχει ξεχωριστή χαρά για εμένα.

Να είμαστε υγιείς, γίνεται τρομερή προσπάθεια. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, τον Πρόεδρο τους χορηγούς τον προπονητή τον κόσμο που έρχεται και είναι κοντά μας Από εκεί και πέρα προχωράμε βήμα – βήμα Να σπάμε ένα ακόμη ρεκόρ, Εύχομαι πολύ καλύτερα πράγματα και στη συνέχεια».

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία!

Συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού μπήκε πλέον για τα καλά στο πάνθεον του ελληνικού μπάσκετ, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Αθηναϊκού και δεν έχει σκοπό να σταματήσει τώρα.