Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Χανιά: Με 62-35 στο τρίτο δεκάλεπτο, έκανε το τέταρτο «διαδικαστικό»

Ολυμπιακός-Χανιά: Με 62-35 στο τρίτο δεκάλεπτο, έκανε το τέταρτο «διαδικαστικό»
Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 - 16:16

Συνέχισε να έχει την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων ο Θρύλος, στο ματς με τα Χανιά, κάνοντας… κουμάντο. Και στο τρίτο δεκάλεπτο. Τα Χανιά μπήκαν αρκετά δυνατά στην τρίτη περίοδο του ματς στο ΣΕΦ. Έκαναν έναν μικρό σερί 5-0, βάζοντας πολλή δύναμη για να μειώσουν τη διαφορά. Παρόλα αυτά, η προσπάθειά τους γρήγορα έπεσε στο… κενό, αφού ο Ολυμπιακό, πατώντας εκ νέου γκάζι, αύξησε εκ νέου το προβάδισμά του.

Με πρώτη σκόρερ του ματς και του Ολυμπιακού σε εκείνο το σημείο την Τόλφρι, η ομάδα του Ζίμπαρτς άρχισε να παίρνει ξανά λύσεις και να βρίσκει καλάθια, τα οποία στερήθηκε στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου.

Ο Ολυμπιακός αύξησε την πίεσή του στην άμυνα και παρότι τα μαχητικά Χανιά έψαχναν τρόπο να απεγκλωβιστούν από αυτή την πίεση, δεν τα κατάφερναν… Η τεχνική ποινή στον Μάρτινς Ζίμπαρτς, στο 3:27 πριν το φινάλε του 10λέπτου και το πλεονέκτημα που πήραν εκεί τα Χανιά, δεν έφεραν αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να αμύνεται σωστά και με κάθε καλή άμυνα, να φτιάχνει προϋποθέσεις για να τρέξει στο ανοικτό γήπεδο! Αυτό του έδωσε εκ νέου πλεονέκτημα, για να κρατήσει ψηλά τη διαφορά του.

Με 62-35 στο τρίτο δεκάλεπτο, έκανε το τέταρτο «διαδικαστικό», θα έλεγε κανείς…

Διαβάστε επίσης