Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νικολοπούλου: «Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πάρουμε τη διαφορά στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου»

Νικολοπούλου: «Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πάρουμε τη διαφορά στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου»
Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2023 - 18:57

Ο Ολυμπιακός που είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ντέρμπι της φετινής σεζόν με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, έχασε στο φινάλε την ευκαιρία να φύγει με μία ακόμα νίκη από το Κλειστό της Λεωφόρου. Η οριακή ήττα με 56-55, που γνώρισαν οι πρωταθλήτριες Ελλάδας διαμορφώθηκε στο φινάλε και ενώ στην τελευταία επίθεση δεν καταλογίστηκε φάουλ στη Μόρισσον, το οποίο ήταν εντός χρόνου επίθεσης.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Αγγελική Νικολοπούλου εξήγησε ότι οι «ερυθρόλευκες είχαν εντολή να κάνουν δύο φάουλ στην τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού, όμως δεν το έκαναν, ενώ τόνισε πως στο ματς του δεύτερου γύρου στο ΣΕΦ θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη διαφορά!

Συγκεκριμένα, η Νικολοπούλου δήλωσε: «Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Είχαμε εντολή να κάνουμε δυο φάουλ στην τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού και δεν τον κάναμε, δεχόμενες ένα σχετικά εύκολο καλάθι το οποίο έπρεπε να αποφύγουμε. Ήμασταν μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Αυτό που κρατάμε είναι ότι χάσαμε με ένα πόντο και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πάρουμε τη διαφορά στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο ΣΕΦ για να έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας στους τελικούς».

Διαβάστε επίσης