Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκλας: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για το φάουλ στη Μόρισσον γιατί θα τιμωρηθώ»

Νίκλας: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για το φάουλ στη Μόρισσον γιατί θα τιμωρηθώ»
Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2023 - 17:58

Ο Ολυμπιακός που είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ντέρμπι της φετινής σεζόν με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, έχασε στο φινάλε την ευκαιρία να φύγει με μία ακόμα νίκη από το Κλειστό της Λεωφόρου. Η οριακή ήττα με 56-55, που γνώρισαν οι πρωταθλήτριες Ελλάδας διαμορφώθηκε στο φινάλε και ενώ στην τελευταία επίθεση δεν καταλογίστηκε φάουλ στη Μόρισσον, το οποίο ήταν εντός χρόνου επίθεσης.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες κατέθεσαν ένσταση για κακή εφαρμογή των κανονισμών, καθώς υπήρχε ξεκάθαρο φάουλ στη Μόρισον, το οποίο ήταν εντός χρόνου επίθεσης και δεν δόθηκε από τους διαιτητές του αγώνα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής, Θάνος Νίκλας, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για την απόφαση των διαιτητών να κλείσουν τα μάτια. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας προπονητής δήλωσε: «Τελειώσαμε ένα παιχνίδι που στο συνολικό ranking ήμασταν 17 μονάδες πάνω από τον Παναθηναϊκό. Δεν ήμασταν εύστοχοι δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο. Οδηγήσαμε το παιχνίδι στις τελευταίες κατοχές. Στην τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού, είχαμε πει να δώσουμε δυο φάουλ από τα οποία δεν κάναμε κανένα και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για το φάουλ στη Μόρισσον στο τέλος γιατί θα τιμωρηθώ».

Διαβάστε επίσης