Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα... σπάει και στο PES ο Ρομπέρτο!

Τα... σπάει και στο PES ο Ρομπέρτο!
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 - 14:49

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Το PES είναι ένας προσομοιωτής παιχνιδιών ποδοσφαίρου με τεράστια απήχηση σε ολόκληρο τον κόσμο. Μάλιστα, στη Βραζιλία ετοίμασαν ένα εκτενές αφιέρωμα σε ποδοσφαιριστές που αξίζουν πολύ και έχουν μεγάλη ποιότητα και λογική τιμή αγοράς στο PES 2016. Και σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Ρομπέρτο Χιμένεθ.

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «boainformacao.com.br» ετοίμασε ένα θέμα για το παιχνίδι ποδοσφαίρου με το οποίο «καίγονται» εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον πλανήτη, επισημαίνοντας πως μπορείς να αγοράσεις έναν παίκτη πολύ χρήσιμο και όχι απαραίτητα να ξοδέψεις μία περιουσία για να πάρεις έναν σούπερ σταρ, όπως ο Ρονάλντο, ο Μέσι, ο Νεϊμάρ.

Μάλιστα, έχει 10 παίκτες, που «πιάνουν» όλες τις θέσεις. Για εκείνη του τερματοφύλακα υπάρχει ο Ρομπέρτο, με τον Ισπανό πορτιέρο του Ολυμπιακού να έχει συνολική αξιολόγηση 84 (με άριστα το 100). «Ο έμπειρος Ρομπέρτο παίζει στον Ολυμπιακό, στην Ελλάδα και είναι μία εξαιρετική επιλογή για να καλύψεις την οπισθοφυλακή. Ο Ισπανός είναι ψηλός, έχει ικανότητα και μπορεί να κάνει θαύματα, χωρίς μεγάλο κόστος».

Οι Βραζιλιάνοι αποθεώνουν τον Ρομπέρτο, ωστόσο οφείλουμε να πούμε πως στο πρόσωπο δεν τον έχουν πετύχει ούτε στο ελάχιστο!

Διαβάστε επίσης

Ο Σαλίνο στο PES 16

Ο Σαλίνο στο PES 16

Ο Βραζιλιάνος μπακ των «ερυθρόλευκων» συγκρίνει τον… εαυτό του στον εξομοιωτή του παιχνιδιού.

Η φωτό του Γιαννιώτα

Η φωτό του Γιαννιώτα

Ο ποδοσφαιριστής του Θρύλου ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή την 28η Οκτωβρίου.