Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «μήνυμα» του Άλαν Πουλίδο

Το «μήνυμα» του Άλαν Πουλίδο
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 - 15:39

Ο Άλαν Πουλίδο πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στη χθεσινή νίκη του Θρύλου επί των Χανίων με 6-0 στον επαναληπτικό του Κυπέλλου για τη φάση των 16 του θεσμού.

Ο Μεξικανός πήρε την ευκαιρία να αγωνιστεί, με τον Μάρκο Σίλβα να του δίνει φανέλα βασικού. Ο ίδιος δικαίωσε τον προπονητή του, καθώς έδειξε όρεξη και θέληση να προσπαθήσει και να δείξει ότι μπορεί να προσφέρει.

Πέρα από το γκολ που πέτυχε, δημιούργησε κι άλλες προϋποθέσεις για την επίτευξη κι άλλων τερμάτων, ενώ πρόσφερε και ασίστ.

Μάλιστα, με δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να δείξει την ικανοποίησή του για το γκολ που πέτυχε, αλλά και την εμπιστοσύνη που έχει στις δυνατότητές του.

«Το πρώτο μου γκολ γι' αυτόν το χρόνο. Γιατί ακόμα και μετά την καταιγίδα έρχεται η ηρεμία. Ποτέ μην επιτρέπεις σε κανέναν, να σου λέει ότι δεν μπορείς», ήταν το μήνυμα του Μεξικανού.

Διαβάστε επίσης

Σε άσπρο... φόντο

Σε άσπρο... φόντο

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ανέβασε φωτογραφία στα social media, θέλοντας να μοιραστεί το χιονισμένο τοπίο.

«Συγχαρητήρια σε όλους!»

«Συγχαρητήρια σε όλους!»

Ο Μανώλης Σάλιακας ανέβασε φωτογραφία στα social media, με αφορμή το ματς κόντρα στα Χανιά, δίνοντας τα συγχαρητήριά του σε όλους.

Το πανηγύρισε ο Κασάμι

Το πανηγύρισε ο Κασάμι

Ο μέσος του Θρύλου ανέβασε στα social media φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς του, στα γκολ που πέτυχε κόντρα στα Χανιά.