Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα παράπονά σας… εκεί

Τα παράπονά σας… εκεί
Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020 - 17:02

Ο Κομίνης υποδεικνύει την παράβαση, εις βάρος του Βαλμπουενά και… ελαφρά τη καρδία, λέει… «φάουλ». Χαμογελά η «εξυγίανση», η οποία όπως και όλος ο ντουνιάς, ΞΕΡΕΙ, έχει δει καθαρά ότι το μαρκάρισμα έχει γίνει ΜΕΣΑ στην περιοχή. Ήμασταν ΟΛΟΙ σίγουροι ότι είναι πέναλτι, πλην του Κομίνη που είπε «φάουλ». Εκτός περιοχής.

Πάει στο VAR, το βλέπει, λέει «πέναλτι». Το ότι κανονικά έπρεπε να το δώσει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ, καθώς ήταν καθαρά εντός περιοχής η παράβαση, δεν… απασχολεί κανέναν! Η… ανικανότητα, για ακόμη μία φορά, της ελληνικής διαιτησίας, να κάνει το σωστό, το… αναμενόμενο και να σφυρίξει δίχως… φανφάρες και «φέρ’ το από ‘δω, φέρ’ το από ‘κει» μία παράβαση υπέρ του Ολυμπιακού, ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ τον Ολυμπιακό!

Το ότι ο Γιάννης Αλαφούζος βγαίνει με… αέρα «συμμαχικό» και παραπονιέται, για τη διαιτησία ενός Έλληνα διαιτητή, ΕΝ ΚΑΙΡΩ «ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ», αποτελεί πραγματικά την επιτομή του «θα μας τρελάνουν κιόλας»! Ο Ολυμπιακός, που για να πάρει σφύριγμα που θα έπρεπε να πάρει (όχι… χαριστικά), στα χρόνια της «εξυγίανσης», πρέπει να κάνει… τάμα, βρέθηκε ξαφνικά… απολογούμενος. Τρόπος του λέγειν, δηλαδή, γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει να απολογηθεί για τίποτα και σε κανέναν. Ακόμη και στις σκευωρίες που τον έχουν μπλέξει οι αντίπαλοί του, υπερασπίστηκε τον εαυτό του, ΕΚΕΙ που έπρεπε, όχι στους «εξυγιαντές»! Γι’ αυτό και κόντρα στα «θέλω» τους, είναι ακόμη εδώ και τους καταδυναστεύει!

Εάν ο Παναθηναϊκός έχει… παράπονα, από τον Έλληνα διαιτητή που του όρισαν, να πάει να τα πει… στους «συμμάχους»! Ο Ολυμπιακός ζητούσε και ζητάει παντού ξένους διαιτητές, για να διασφαλίσει ότι θα μείνει μακριά από… «εξυγιαντικά» επεισόδια και αντί αυτού, έπεσε επάνω στον Κομίνη, ο οποίος αντί να πει «πέναλτι», είπε «φάουλ». Πάλι καλά που πήγε και στο VAR εδώ που τα λέμε… Και πάλι καλά που η γραμμή φαινόταν καθαρά στο replay, για να μην υπάρχει και αμφιβολία, για το που έγινε το φάουλ στον Βαλμπουενά.

Κατά τα άλλα, τα παπαγαλάκια μπορούν να τραγουδάνε, απλώς για να σηκώσουν ντόρο… Όπως είπαμε, ο Ολυμπιακός πήγαινε για να… «μαγειρευτεί», ξανά επί «εξυγίανσης» με το «φάουλ» του Κομίνη… Δεν θα απολογηθεί κιόλας! Να πάνε να τα πουν… μεταξύ τους, ως «εξυγίανση» προς «εξυγίανση» αν δεν τους… αρέσουν οι Έλληνες διαιτητές που βάζουν στα ματς…

Διαβάστε επίσης