Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός φτιάχνει κλίμα, ή το «σύστημα» που πηγαίνει από το ένα αίσχος στο άλλο;

Ο Ολυμπιακός φτιάχνει κλίμα, ή το «σύστημα» που πηγαίνει από το ένα αίσχος στο άλλο;
Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 - 11:57

Βγήκαν τα φερέφωνα του συστήματος να υπερασπιστούν τους αγαπητικούς τους… Εντάξει, δεν είναι πρώτη, ούτε και τελευταία φορά, κατά την οποία οι παραμυθάδες τα λένε όπως τους βολεύει. Όπως συμφέρει τα αφεντικά τους, δηλαδή. Διαρκώς αυτό πράττουν, παρουσιάζουν τη δική τους «αλήθεια», αφού την κανονική, την πραγματική είναι ξεκάθαρο ότι… δεν την αντέχουν. Τι μας λένε τώρα; Ότι ο Ολυμπιακός επιλέγει την πόλωση και την τοξικότητα και ότι… πάει σε πολεμική ρητορική και πολεμική αντίδραση.

Αλήθεια ε; Ο Ολυμπιακός επιλέγει την πόλωση, η το σύστημα της «εξυγίανσης» που πηγαίνει από το ένα αίσχος στο άλλο; Έφτασαν στο σημείο να κάνουν… επίδειξη δύναμης στον Ολυμπιακό Β’, στη Σούπερ Λιγκ 2, αλλά για τον βόθρο, ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που… δυναμιτίζει το κλίμα. Ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν διστάζει να πει τα πράγματα ανοιχτά, επισήμως, μέσω ανακοινώσεων και απλώς να καταγράψει τα χάλια του συστήματος της «εξυγίανσης». Ο Ολυμπιακός, ο οποίος δέχεται το ένα «πριόνισμα» μετά το άλλο, είτε μιλάμε για τη Σούπερ Λιγκ, είτε για τη Σούπερ Λιγκ 2, είτε για το Κύπελλο…

Αλήθεια ε; Ο Ολυμπιακός δυναμιτίζει το κλίμα επειδή αντιδρά στα αίσχη της ΕΠΟ και της ΚΕΔ και του «συστήματος» των «γιαννάκηδων», όπως η ίδια η ΠΑΕ τονίζει και όχι το ίδιο το σύστημα που κάνει ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΛΕΜΟ στη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα άλλων;

Δεν πείθουν… Για άλλη μια φορά, δεν πείθουν… Αφού πόλεμο θέλουν (να κάνουν στον Ολυμπιακό), πόλεμο θα έχουν… Σαφές. Ο Ολυμπιακός δεν μάσησε ποτέ από τέτοια. Ούτε θα το κάνει τώρα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης