Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίστευτο! Έχασε το στοίχημα ο Παπαθεοδώρου! (video)

Απίστευτο! Έχασε το στοίχημα ο Παπαθεοδώρου! (video)
Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023 - 10:48

Οι αγάπες δεν κρύβονται. Και του Παπαθεοδώρου στον Παναθηναϊκό και ειδικότερα στον μπασκετικό (πανηγύριζε εκεί το ευρωπαϊκό με φωτογραφίες και λοιπά, κάποτε…) δεν κρύβονται. Το στόρι τώρα έχει ως εξής…

Μετά τη νέα μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, επί του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, με 95-71 στο ΟΑΚΑ, ακολουθούσε… Προμηθέας-Παναθηναϊκός. Και ο Παπαθεοδώρου… κατάφερε να εκτεθεί και με αυτό. Μιλώντας στην εκπομπή του στο paotv sdna, ο διευθυντής του site λέει κάποια στιγμή στους συνομιλητές του: «Αν τη Δευτέρα είναι όλοι εκεί (σ.σ. στην Πάτρα) είναι όλοι εκεί, χάνω στοίχημα».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Για παίκτες μιλάς, ή γενικότερα;», του λέει ο ρεπόρτερ ΠΑΟ.

«Όχι, λέω, αν είναι όλοι εκεί. Αν δεν έχει κουνηθεί τίποτα, χάνω στοίχημα», επιμένει ο Παπαθεοδώρου.

Και το καλύτερο έρχεται… μετά! «Όχι, όχι… πραγματικά το λέω. Αν τυχόν δεν γίνει τίποτα, είναι παραδοχή ήττας. Και δεν τον έχω αυτή τη στιγμή τον Γιαννακόπουλο έτοιμο να κάνει τέτοια παραδοχή», προσθέτει ο διευθυντής του sdna. Παραδοχή ήττας του Γιαννακόπουλου, είδε ο… αγαπημένος του!

Εντάξει. Φταίει μετά το Twitter που τον… βγάζει στη σέντρα; Δεν φταίει…

Διαβάστε επίσης

Ο Πουρλιοτόπουλος έπινε καφεδάκια με τον Καρυπίδη στα Χανιά, ο δανεισμός του Καμαρά τους πείραξε

Ο Πουρλιοτόπουλος έπινε καφεδάκια με τον Καρυπίδη στα Χανιά, ο δανεισμός του Καμαρά τους πείραξε

«Η πιο σκανδαλώδης σχέση στην ιστορία της Σούπερ Λιγκ» -και καλά- του Ολυμπιακού με τον Άρη και ΠΑΟΚ-Πλατανιάς εκείνη την περίοδο είχαν πολλά… κουτσομπολιά να συζητήσουν και το είχαν ρίξει στους καφέδες…

Διχόνοια μέχρι… τέλους!

Διχόνοια μέχρι… τέλους!

Τι ωραία οικογενειακή ατμόσφαιρα, στον εξασφύριχτρο. Ομάδα και κόσμος… ενωμένοι! Το απέδειξε και το πανό.