Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαλασμένο... τηλέφωνο!

Χαλασμένο... τηλέφωνο!
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012 - 01:57

Ούτε να συνεννοηθούν μεταξύ τους δεν μπορούν στον Παναθηναϊκό. Είναι γεννημένοι για να μας προσφέρουν γέλιο. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται και εκτίθενται από μόνοι τους.

Οι «πράσινοι» υπέβαλαν αίτημα στην Superleague για να αναβληθεί ο αγώνας τους με την Κέρκυρα, ο οποίος γίνεται την Δευτέρα, προκειμένου να μην καταπονηθούν οι διεθνείς τους, επειδή ο Σάντος επέλεξε κάποιους παίκτες τους για το εκτός έδρας φιλικό της Τετάρτης με την Ιρλανδία. Ελα, όμως που η ίδια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ζητήσει για να παίξει την Δευτέρα στο νησί των Φαιάκων λόγω του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Λάτσιο, όπου ξεφτυλίστηκε από τα «δεύτερα» της ιταλικής ομάδας. Με χαλασμένο... τηλέφωνο μιλάνε μεταξύ τους;

Σύμφωνα με πληροφορίες το αίτημα αναμένεται να απορριφθεί από την Superleague. Οι λόγοι είναι οι εξής:

1) Όταν ο ΠΑΟ είχε ζητήσει να γίνει Δευτέρα το ματς με την Κέρκυρα, οι ιθύνοντες της διοργανώτριας τους υπενθύμισαν ότι ακολουθεί ο αγώνας της Εθνικής με την Ιρλανδία και απάντησαν ότι ήρθαν σε συνεννόηση με τον Σάντος και πως δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Όλα αυτά, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, είναι καταγεγραμμένα στα πρακτικά και μάλιστα η Λίγκα είχε δεχθεί και δημόσια κριτική από τον ΠΑΟ, επειδή δεν έβαλε Δευτέρα όλα τα ματς μετά τους εκτός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες του ΠΑΟ.

2) Το αίτημά τους δεν βασίζεται κανένα κανονισμό.

3) Ο αγώνας Κέρκυρα – Παναθηναϊκός είναι ο μοναδικός που μεταδίδεται τηλεοπτικά την Δευτέρα και η NOVA δεν προλαβαίνει να κάνει αλλαγή στο πρόγραμμά της, επειδή οι «πράσινοι» έστειλαν το φαξ στην Λίγκα με το οποίο ζητούν αναβολή την Παρασκευή στις 7.30 μ.μ., αν και γνωρίζουν εδώ και πολλές μέρες πότε παίζουν στην Κέρκυρα. Μια ακόμη λεπτομέρεια είναι ότι ο ΣΚΑΪ, ιδιοκτησίας Γιάννη Αλαφούζου, είναι σε κόντρα με την συνδρομητική τηλεόραση.

4) Η γηπεδούχος ΠΑΕ έχει τυπώσει και έχει διαθέσει εισιτήρια για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ.

Διαβάστε επίσης

Photostory από το V'ammos

Photostory από το V'ammos

Πρόσφατα έγινε εκδήλωση προς τους χορηγούς του Ολυμπιακού στο V'ammos...

Ντόμινο...

Ντόμινο...

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει αφήσει πίσω του την εποχή «Βαλβέρδε», ωστόσο, ο «Τσινγκούρι» είναι αγαπητός και οι ΓΑΥΡΟΙ θέλουν να ενημερώνονται.