Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν ήταν αλητείες οι φωτοβολίδες;»

«Δεν ήταν αλητείες οι φωτοβολίδες;»
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015 - 17:21

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο παράγοντας της ομάδας του Ολυμπιακού, είπε τα πράγματα με το όνομά τους και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που είχαν, λύνοντας την οποιαδήποτε απορία τους.

Όταν λοιπόν τον ρώτησαν περί αλητειών στην Τούμπα, κάτι που προφανώς έχουν ξεχάσει εκεί στη Θεσσαλονίκη, ο Θεοδωρίδης τους υπενθύμισε μερικά πράγματα. «Γιατί δεν ήταν αλητείες αυτά που συνέβησαν με τους γαύρους και τις φωτοβολίδες;», ήταν τα λόγια του, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν θα παρευρεθεί στην Τούμπα για να δει το παιχνίδι. Και πώς να γίνει αυτό όταν υπάρχουν διάφορα σαλιαρίσματα με τον έναν και με τον άλλον.

«Εγώ δεν έχω πρόβλημα να πάω στην Τούμπα και θα εξηγήσω το πρωί της Κυριακής, στη σύσκεψη, γιατί δεν θα πάει ο πρόεδρος», συμπλήρωσε ο Θεοδωρίδης.

Τέλος για τον αγώνα τόνισε. «Είναι δυο μεγάλες ομάδες, που προέρχονται από σπουδαία αποτελέσματα στην Ευρώπη. Εμείς ερχόμαστε να παίξουμε ποδόσφαιρο και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Διαβάστε επίσης

Φορτούνης και Καπίνο στην Εθνική

Φορτούνης και Καπίνο στην Εθνική

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Τσάνας ανακοίνωσε την αποστολή με τους 23 ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδι της Ελλάδας κόντρα σε Β. Ιρλανδία και Ουγγαρία.

«Ερυθρόλευκος» Σεπτέμβρης

«Ερυθρόλευκος» Σεπτέμβρης

Πολλές σημαντικές στιγμές είχε για τον Ολυμπιακό ο μήνας Σεπτέμβρης, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να αναδεικνύει τα 7 πιο δημοφιλή βίντεο.