Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα πράγματα με το όνομά τους

Τα πράγματα με το όνομά τους
Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 - 03:22

Όλα όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες σχολίασαν ο Άκης και ο Τάκης στην «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ» της Θύρας 7. Οι δύο οπαδοί του Ολυμπιακού πήραν θέση και εξέφρασαν την άποψή τους τόσο για όσα συμβαίνουν με όσα έγιναν στη Λεωφόρο και την «εξαφάνιση» των εκτεταμένων επεισοδίων από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Τι είπαν, επίσης, για τη «μάχη» του Ολυμπιακού στο Champions League και το παιχνίδι με Μπάγερν Μονάχου, αλλά και εκείνο με την Άρσεναλ που έρχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μάλιστα, σχολίασαν και τα θέματα που αφορούν τον μπασκετικό Ολυμπιακό και τις σπουδαίες επιτυχίες που σημειώνει, παρά τα πολλά προβλήματα, ενώ αναφέρθηκαν και στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την Πριμόριε Ριέκα, για το Champions League στο πόλο Ανδρών.

Θυμηθείτε εδώ όλη την εκπομπή της Θύρας 7:

Διαβάστε επίσης

«Αποφασισμένοι για την πρόκριση»

«Αποφασισμένοι για την πρόκριση»

Ο Μπράουν Ιντέγε μίλησε για την ευρωπαϊκή πορεία του Θρύλου μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Τσόρι και Σαλίνο δίπλα στον Βαγγέλη!

Τσόρι και Σαλίνο δίπλα στον Βαγγέλη!

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τίμησαν με την παρουσία τους τον Βαγγέλη από τη Γλυφάδα στο πάρτι που έγινε σε παραλιακό μαγαζί και βρέθηκε πλήθος κόσμου.

Δείξτε τους από τι γλίτωσαν

Δείξτε τους από τι γλίτωσαν

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και ότι οι «εξυγιαντές», θα βλέπουν την 4άρα που θα τρώει ο Αστέρας στο Καραϊσκάκη και θα σκέφτονται όσα θα φάνε στη Λεωφόρο, εάν τελικά θα γίνει το παιχνίδι.