Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ολυμπιακός, ο απόλυτος κυρίαρχος»

«Ολυμπιακός, ο απόλυτος κυρίαρχος»
Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016 - 23:59

Με διθυραμβικά σχόλια για τη δυναμική του Θρύλου, αλλά και για το απόλυτο σερί των 15 νικών που τρέχει η ομάδα του Μάρκο Σίλβα στο ελληνικό πρωτάθλημα, αναφέρθηκε ιστοσελίδα από το Περού.

Συγκεκριμένα, το peru.com, που έκανε εκτενείς αναφορά στις ομάδες της Ευρώπης που παραμένουν αήττητες μέχρι στιγμής στα εγχώρια πρωταθλήματά τους, έγραψε για τον Θρύλο:

«Υπάρχουν 7 σύλλογοι στην Ευρώπη που δεν γνωρίζουν τι θα πει ήττα. Μόνο ένας από αυτούς όμως έχει πετύχει το απόλυτο. Ο λόγος για τον Ολυμπιακό από την Ελλάδα, που έχει σημειώσει 15 νίκες στα 15 ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος, αλλά και το μεγάλο φαβορί για να πάρει και τον φετινό τίτλο».

Για την ιστορία, τη λίστα με τις επτά αήττητες ομάδες συμπληρώνουν οι Παρί (Γαλλία), Πόρτο (Πορτογαλία), Εστρέλα Ρόχα (Σερβία), Ντουντελάνγκε (Λουξεμβούργο), Ριέκα (Κροατία) και Λίνκον Ρεντ Λμπς από το Γιβραλτάρ. Καμία από αυτές ωστόσο δεν έχει το απόλυτο, καθώς έχουν παραχωρήσει ισοπαλίες.

Διαβάστε επίσης

Ώρα για νέα ρεκόρ

Ώρα για νέα ρεκόρ

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο και θέλει να κάνει το 16 στα 16. Live από το gavros.gr, 19:30, NS1...

Τους έκανε να βλέπουν εφιάλτες!

Τους έκανε να βλέπουν εφιάλτες!

Η δυναμική θέση του Ολυμπιακού αναφορικά με την πραγματική εγκληματική οργάνωση και τις επιθέσεις που έγιναν, έχει προκαλέσει ήδη τρόμο σε όσους πρέπει να φοβούνται. Τα πρώτα στόματα έχουν αρχίσει και ανοίγουν.

Ο Ιντέγε έκανε τη διαφορά

Ο Ιντέγε έκανε τη διαφορά

Ο Νίκος Γαβαλάς στέκεται στην παρουσία του Νιγηριανού επιθετικού, αλλά και στο πόσο δίκιο είχε ο Μάρκο Σίλβα που επέμεινε για την απόκτησή του...