Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους έκανε να βλέπουν εφιάλτες!

Τους έκανε να βλέπουν εφιάλτες!
Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016 - 10:45

Είναι γεγονός πως τις τελευταίες μέρες ο Ολυμπιακός κατάφερε να ταράξει τα νερά με την επικήρυξη αναφορικά με τους δράστες των δολοφονικών χτυπημάτων.

Αφορμή, στάθηκε η πρόσφατη επίθεση στον δικηγόρο αθλητικών υποθέσεων Αργύρη Λίβα, επίθεση η οποία συνδέεται και με άλλες παλιότερες σε Ζωγράφο, Κουρίδη, Τσαχειλίδη μεταξύ άλλων.

Η δυναμική και η αποφασιστικότητα του Θρύλου, μέσω του Διευθυντή Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά έδειξε πως ο Ολυμπιακός θέλει να ρίξει φως σε ένα πολύ μαύρο κομμάτι του υποκόσμου, με το οποίο ασχολείται η πραγματική εγκληματική οργάνωση.

Άλλωστε, τα 300.000 ευρώ της επικήρυξης, δείχνουν μια αχτίδα ελπίδας προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία να βρεθούν οι δράστες και αυτοί που μόνο κακό κάνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ταραχή έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της σε αυτούς που πρέπει να φοβούνται για τα πεπραγμένα τους, καθώς έχουν αρχίσει και ανοίγουν κάποια στόματα, τα οποία προσφέρουν πολύτιμες και χρήσιμες πληροφορίες, ώστε να ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι.

Δεν είναι μόνο αυτή η επίθεση. Υπάρχουν κι άλλες και όλες έχουν έναν κοινό παρονομαστή. Ότι συνδέονται τα ίδια πρόσωπα, από το 2013 όπου εμφανίστηκε η έξαρση των συγκεκριμένων ενεργειών.

Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί όλη την ανάλυση του θέματος και την έξαρση του φαινομένου για να μάθετε όσα δεν λένε.

Διαβάστε επίσης

«Είμαστε η καλύτερη ομάδα…»

«Είμαστε η καλύτερη ομάδα…»

Ο Μάνουελ Ντα Κόστα αναφέρθηκε με δηλώσεις του για τον Ολυμπιακό και τους στόχους της ομάδας, τονίζοντας πως ο Θρύλος είναι πολύ πιο πάνω απ’ όλες τις υπόλοιπες ομάδες, οι οποίες δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τους «ερυθρόλευκους».

Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό!

Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό!

Ο πρόεδρος του ΠΑΟ το... τερμάτισε στο Twitter ξανά και «έφαγε» απίστευτο κράξιμο από τους ίδιους τους οπαδούς της ομάδας του...

Ώρα για νέα ρεκόρ

Ώρα για νέα ρεκόρ

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο και θέλει να κάνει το 16 στα 16. Live από το gavros.gr, 19:30, NS1...