Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη δύναμη παίρνει από τον Ναό του!

Μεγάλη δύναμη παίρνει από τον Ναό του!
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 - 14:53

Από ρεκόρ, άλλο τίποτα αυτή η ομάδα η οποία συνεχίζει απτόητη τη σεζόν, προσπαθώντας να κάνει νέα ρεκόρ, να ισοφαρίσει κάποια άλλα ή να επεκτείνει τα υπόλοιπα. Ακόμα μια τρομερή επίδοση που μπορεί να ισοφαρίσει λοιπόν ο Ολυμπιακός, είναι εκείνη του 2010-11, όταν είχε 15/15 στον Ναό για το πρωτάθλημα. Τότε λοιπόν είχε γίνει η τρίτη ομάδα στην Ελλάδα που κατάφερνε κάτι τέτοιο. Να έχει δηλαδή μόνο νίκες σε μια σεζόν στο γήπεδό της για το πρωτάθλημα.

Μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 13 ματς σε 13 συναντήσεις. Έχει κερδίσει τους Πανιώνιο (3-0), Πλατανιά (3-1), ΠΑΣ Γιάννινα (5-1), ΑΕΚ (4-0), Ηρακλή (2-0), Αστέρα Τρ. (3-1), Παναιτωλικό (1-0), Λεβαδειακό (3-1), Ξάνθη (1-0), ΠΑΟΚ (1-0), Ατρόμητο (4-0), Βέροια (3-0) και ΠΑΟ (3-1). Ο Θρύλος έχει άλλα δύο ματς να δώσει στο γήπεδό του φέτος και μπορεί να κερδίσει τον Πανθρακικό και την Καλλονή, κάνοντας το 15 στα 15.

Αν τα καταφέρει λοιπόν ο Ολυμπιακός, ισοφαρίζει την καλύτερη επίδοση σε μια σεζόν για μια ομάδα σχετικά με τα παιχνίδια που έχει δώσει στο γήπεδό της, ενώ θα γίνει η πρώτη που το κάνει για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Η πρώτη, όπως προαναφέρθηκε ήταν το 2010-11 με 15 στα 15, στην πρώτη θητεία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον προεδρικό θώκο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Μόνο δύο απώλειες!

Μόνο δύο απώλειες!

Μία ισοπαλία και μία ήττα (έτσι όπως ήρθε) έχει ο Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα και οδεύει για την καλύτερη συγκομιδή όλων των εποχών, βάση αγωνιστικών.

Στάθη, δεν σε ξεχάσαμε!

Στάθη, δεν σε ξεχάσαμε!

Έπρεπε να ασχοληθούμε πρώτα με τα γκολ που έφαγε η ομάδα σου και μετά με εσένα προσωπικά. Τον Ιντέγε στη φάση του 3-1 τον είδες ή όχι τελικά;