Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο δύο απώλειες!

Μόνο δύο απώλειες!
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 - 15:28

Στο φετινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός έχει ως τώρα 25 ματς στα οποία μετράει 23 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, έτσι όπως αυτή ήρθε. Ο Ολυμπιακός έχει 70 βαθμούς έως τώρα από τους δυνατούς 76 που θα μπορούσε και όλα δείχνουν πως βαδίζει σε ακόμα ένα ρεκόρ, το οποίο έχει να κάνει σχετικά με τις απώλειες.

Μέχρι στιγμής λοιπόν, η ομάδα έχει δύο. Τη σεζόν 1999-00 είχε τέσσερις, καθώς σε πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών είχε 30 νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Τέσσερις απώλειες δηλαδή σε 34 αγώνες. Φέτος έχει δύο σε 25 και εφόσον συνεχίσει η ομάδα με τη φόρα που έχει, δεν αποκλείεται να μείνει τελικά με αυτές τις δύο απώλειες, κάνοντας νέα (αναλογικά) καλύτερη επίδοση.

Κάθε αγώνας αποτελεί πρόσκληση για τον Ολυμπιακό για διάφορους λόγους και εκείνοι που απομένουν ακόμα (με Ηρακλή, Αστέρα Τρ., Παναιτωλικό εκτός και Πανθρακικό, Καλλονή εντός), η ομάδα έχει τη δυνατότητα να τερματίσει το πρωτάθλημα, έχοντας 28 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, επίδοση που αναλογικά θα είναι η καλύτερη όλων των εποχών στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτή που υπάρχει τώρα, ανήκει στον Ολυμπιακό της σεζόν 1999-00, όπως γράφτηκε παραπάνω.

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη δύναμη παίρνει από τον Ναό του!

Μεγάλη δύναμη παίρνει από τον Ναό του!

Ο Ολυμπιακός έχει μόνο νίκες έως τώρα στο γήπεδό του και αν κερδίσει τα άλλα δύο ματς που έχει με Πανθρακικό και Καλλονή, ισοφαρίζει το ρεκόρ του 2010-11 και γίνεται η μοναδική ομάδα στην ιστορία που κάνει το απόλυτο εντός έδρας δύο φορές.

Στάθη, δεν σε ξεχάσαμε!

Στάθη, δεν σε ξεχάσαμε!

Έπρεπε να ασχοληθούμε πρώτα με τα γκολ που έφαγε η ομάδα σου και μετά με εσένα προσωπικά. Τον Ιντέγε στη φάση του 3-1 τον είδες ή όχι τελικά;