Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίπλα στους πρόσφυγες και οι παίκτες του Θρύλου

Δίπλα στους πρόσφυγες και οι παίκτες του Θρύλου
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 - 20:16

Ο Ολυμπιακός και ο ηγέτης του Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζουν την τεράστια προσφορά αγάπης τους προς τους πρόσφυγες που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά και διαβιώνουν σε άθλιες συνθήκες. Οι «ερυθρόλευκοι» καθημερινά μοιράζουν χιλιάδες μερίδες φαγητού, αλλά και ρούχα και στέκονται δίπλα στους ανθρώπους που ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους, για να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Την Πέμπτη μάλιστα την μεγάλη προσφορά του συλλόγου θα ενισχύσουν με την παρουσία τους και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αρκετοί λοιπόν από τους αστέρες του Θρύλου θα βρεθούν αύριο στο λιμάνι του Πειραιά, όπου θα μοιραστούν και πάλι χιλιάδες μερίδες φαγητού. Η παρουσία τους στην Πύλη 2 το απόγευμα της Πέμπτης αναμένεται να προσφέρει χαρά, αλλά και ελπίδα σε μικρούς και μεγάλους.

Ο Ολυμπιακός και ο Πρόεδρός του αποδεικνύουν για μία ακόμα φορά έμπρακτα τη στήριξή τους και καθημερινά χαρίζουν χαμόγελα ελπίδας στους πρόσφυγες. Μια προσφορά αγάπης, που έχει αναγκάσει τα μεγαλύτερα ενημερωτικά δίκτυα να υποκλιθούν στο μεγαλείο του «ερυθρόλευκου» συλλόγου και του ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαβάστε επίσης

Εδώ είναι το σπίτι τους

Εδώ είναι το σπίτι τους

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει για τον Σαλίνο, ο οποίος ήταν εντυπωσιακός στο ματς με τον ΠΑΟ, αλλά και για το γεγονός ότι πολλοί παίκτες που πέρασαν από τον Ολυμπιακό δέθηκαν συναισθηματικά με την ομάδα και τον κόσμο της.

Όλη η αλήθεια για το ντέρμπι

Όλη η αλήθεια για το ντέρμπι

Ο Μπάμπης Χριστόγλου σχολιάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο τη νέα νίκη του Θρύλου επί του ΠΑΟ και παράλληλα γραφει ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να γιγαντώνεται ποδοσφαιρικά, την ώρα που οι αντίπαλοί του χρησιμοποιούν κάθε μέσο πόλωσης και λάσπης για να κρύψουν τις δικές του χτυπητές αδυναμίες.