Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα τεράστια προσφορά αγάπης από τον Ολυμπιακό (vds)

Νέα τεράστια προσφορά αγάπης από τον Ολυμπιακό (vds)
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 - 20:40

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να στηρίζει και να βοηθάει έμπρακτα όσους πολίτες δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν ούτε καν τις βασικές τους ανάγκες. Αυτή τη φορά ο Θρύλος και ο ηγέτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης αλλά και σίτισης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Σαλαμίνας.

Ο Δήμος Σαλαμίνας είχε στείλει προ ημερών αίτημα στον Δήμο Πειραιά, με το οποίο ζητούσε την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του νησιού. Ο Δήμος Πειραιά, ωστόσο, λόγω της κάκιστης οικονομικής περιόδου, απευθύνθηκε στη διοίκηση του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η διοίκηση του Ολυμπιακού αποδέχθηκαν αμέσως και με χαρά το αίτημα του Δήμου και έστειλαν δεκάδες κούτες με είδη πρώτης ανάγκης αλλά και σίτισης.

Με αυτό τον τρόπο οι «ερυθρόλευκοι» απέδειξαν για μία ακόμα φορά πως βρίσκονται δίπλα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Οι ΓΑΥΡΟΙ θα πρέπει να είναι περήφανοι για τον ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος βοηθάει έμπρακτα τους ανθρώπους που δεν μπορούν να καλύψουν ούτε καν τις βασικές τους ανάγκες.

Ο Διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας και ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καρδιασμένος, μίλησε για τη νέα δράση του συλλόγου. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο ηγέτης της, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζουν τις κοινωνικές τους δράσεις και ενέργειες καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είμαστε καθημερινά δίπλα στους πολίτες που έχουν ανάγκη. Προσφέρουμε προϊόντα πρώτης ανάγκης και σίτισης που έχουν ανάγκη οι συνάνθρωποί μας στη Σαλαμίνα. Ευχόμαστε, να μη χρειάζεται να γίνονται παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον όπως τώρα και τα πράγματα να είναι καλύτερα για όλους. Προς το παρόν όμως οφείλουμε να είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Ευχόμαστε να πιάσουν τόπο και να βοηθήσουν πραγματικά τους πολίτες της Σαλαμίνας αυτά τα προϊόντα».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σαλαμίνας, Σπύρος Κουτσούκος, δήλωσε: «Εκ μέρους της Δημάρχου Σαλαμίνας, κας Νάννου, θέλω να ευχαριστήσω την Ολυμπιακή οικογένεια και τον πρόεδρό του, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, γι' αυτή την κίνηση αγάπης να προσφέρει αυτά τα είδη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σαλαμίνας».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Εδώ είναι το σπίτι τους

Εδώ είναι το σπίτι τους

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει για τον Σαλίνο, ο οποίος ήταν εντυπωσιακός στο ματς με τον ΠΑΟ, αλλά και για το γεγονός ότι πολλοί παίκτες που πέρασαν από τον Ολυμπιακό δέθηκαν συναισθηματικά με την ομάδα και τον κόσμο της.

Με τον Ζέκα γιατί δεν στράβωσαν;

Με τον Ζέκα γιατί δεν στράβωσαν;

Ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος γράφει για την κατάντια του ΠΑΟ, του οποίου οι ανθρώποι στράβωσαν επειδή ο Εσιέν συνομίλησε με τον Κασάμι πριν την έναρξη του παιχνιδιού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δίπλα στους πρόσφυγες και οι παίκτες του Θρύλου

Δίπλα στους πρόσφυγες και οι παίκτες του Θρύλου

Την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα μοιράσουν χιλιάδες μερίδες φαγητού στους πρόσφυγες που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά και θα αποδείξουν έμπρακτα πως η ερυθρόλευκη οικογένεια και ο ηγέτης του συλλόγου Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκονται στο πλευρό τους.

Όλη η αλήθεια για το ντέρμπι

Όλη η αλήθεια για το ντέρμπι

Ο Μπάμπης Χριστόγλου σχολιάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο τη νέα νίκη του Θρύλου επί του ΠΑΟ και παράλληλα γραφει ότι ο Ολυμπιακός συνεχίζει να γιγαντώνεται ποδοσφαιρικά, την ώρα που οι αντίπαλοί του χρησιμοποιούν κάθε μέσο πόλωσης και λάσπης για να κρύψουν τις δικές του χτυπητές αδυναμίες.