Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανακοίνωσε το φιλικό ο Ερυθρός Αστέρας

Ανακοίνωσε το φιλικό ο Ερυθρός Αστέρας
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 - 20:11

Ο Ερυθρός Αστέρας επισημοποίησε το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα διεξαχθεί στις 4 Μαΐου στο Βελιγράδι. Οι Σέρβοι το απόγευμα της Τρίτης εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν πως οι δύο ομάδες έχουν έρθει πλέον σε οριστική συμφωνία για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ερυθρός Αστέρας και ο Ολυμπιακός αυτή την άνοιξη θα δώσουν φιλικό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες ήρθαν σε οριστική συμφωνία και προς ευχαρίστηση των φιλάθλων των δύο ομάδων θα δώσουν φιλικό αγώνα. Ο Ερυθρός Αστέρας θα υποδεχθεί τους Ελληνες την Παρασκευή 4 Μαΐου στο στάδιο Ράικο Μίτιτς. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα φιλοξενηθεί ο Ολυμπιακός. Το πρώτο φιλικό παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» της Ελλάδας είχε διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου 1994, με τον Ερυθρό Αστέρα να κερδίζει 4-1. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα τραβήξει τα βλέμματα και θα γεμίσει με κόσμο το γήπεδο».

Διαβάστε επίσης

Ας μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια

Ας μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια

Ο Θανάσης Φουσκίδης γράφει για τον Γιάννη Αλαφούζο και τους συνεργάτες του, οι οποίοι προσπαθούν με λάσπη και ψεύδη να στρέψουν αλλού την προσοχή του κόσμου του ΠΑΟ.

Σοκ με Τζανδάρη!

Σοκ με Τζανδάρη!

Ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού που αγωνίζεται ως δανεικός στον Πανιώνιο, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.