Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Metropolitan για εξετάσεις ο Σιόβας

Στο Metropolitan για εξετάσεις ο Σιόβας
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 - 01:50

Στο Metropolitan προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις μεταφέρθηκε ο Δημήτρης Σιόβας, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Εθνικής ομάδας με την Ισλανδία.Ο αμυντικός του Θρύλου δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 81ο λεπτό του φιλικού παιχνιδιού που διεξήχθη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο κεντρικός μπακ του Ολυμπιακού είχε δεχθεί χτύπημα και στο πρώτο ημίχρονο, με τους γιατρούς της Εθνικής να πέφτουν αμέσως πάνω του. Ο Σιόβας, ωστόσο, πήρε την κατάσταση στα χέρια του και τους διαβεβαίωσε πως μπορεί να συνεχίσει. Τελικά, όμως, στάθηκε ξανά άτυχος στο β' μέρος, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει τραυματίας.

Πλέον, οι άνθρωποι της Εθνικής και του Ολυμπιακού περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες θα υποβληθεί ο διεθνής αμυντικός.

Διαβάστε επίσης

Πανηγύρισε την πρόκριση ο Ντα Κόστα (pic)

Πανηγύρισε την πρόκριση ο Ντα Κόστα (pic)

Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, θα βρεθεί η εθνική ομάδα του Μαρόκου, που επιβλήθηκε με 2-0 του Πράσινου Ακρωτηρίου, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να αγωνίζεται 90 λεπτά.

Σφίγγει ο κλοιός

Σφίγγει ο κλοιός

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει για τη δικαστική κόντρα της ΕΠΟ με την πολιτεία με αφορμή την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να διακόψει οριστικά το Κύπελλο Ελλάδας.