Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανηγύρισε την πρόκριση ο Ντα Κόστα (pic)

Πανηγύρισε την πρόκριση ο Ντα Κόστα (pic)
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 - 12:10

Η εθνική του Μαρόκου ήθελε την νίκη κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι, για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την πρόκριση στο Κόπα Άφρικα. Έχοντας στη βασική ενδεκάδα τον Μανουέλ Ντα κόστα, η ομάδα του Ερβ Ρενάρ επιβλήθηκε με 2-0 των αντιπάλων της.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού και έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του ώστε να κρατηθεί ανέπαφη η εστία, χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες στην άμυνα.

Ο Μαροκινός κεντρικός αμυντικός, όντας χαρούμενος μετά τη λήξη του αγώνα, ανάρτησε μία φωτογραφία στο Instagram, μέσα από το πούλμαν, μαζί με τους συμπαίκτες του, στέλνοντας το εξής μήνυμα: «Νίκη με 2-0. Ραντεβού στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής».

Διαβάστε επίσης

Υπόκλιση στον Ολυμπιακό!

Υπόκλιση στον Ολυμπιακό!

Αναφορά στο απίστευτο σερί που έχει φέτος ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κάνει δημοσίευμα του ισπανικού Τύπου...

Γύρισε στα… παλιά ο Σεμπά

Γύρισε στα… παλιά ο Σεμπά

Με την ευκαιρία της 4ήμερης άδειας που είχε δώσει ο Μάρκο Σίλβα στους ποδοσφαιριστές, ο Βραζιλιάνος χαφ του Ολυμπιακού, πήγε να δει αλλά και να προπονηθεί με τους παλιούς του συμπαίκτες στην Εστορίλ.