Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γύρισε στα… παλιά ο Σεμπά

Γύρισε στα… παλιά ο Σεμπά
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 - 13:07

Στην Πορτογαλία βρέθηκε ο Σεμπά, να περάσει την 4ήμερη άδεια που είχε δώσει ο Μάρκο Σίλβα στους μη διεθνείς που βρισκόντουσαν στο Ρέντη.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, σαν σωστός επαγγελματίας, έπρεπε να προπονηθεί και θέλησε να το κάνει στο γήπεδο της πρώην ομάδας του, της Εστορίλ. Με αφορμή την συντήρηση της φυσικής του κατάστασης λοιπόν, είδε και τους παλιούς του συμπαίκτες, που είχαν μαζευτεί στο προπονητικό κέντρο, για την προκαθορισμένη προπόνησή τους.

Ο ίδιος ολοκλήρωσε το δικό του πρόγραμμα και στο τέλος μίλησε με τους παίκτες της πορτογαλικής ομάδας.

Την ίδια ημέρα, είχε τα γενέθλιά του ο Λέο Μπονατίνι. Ο επιθετικός των Πορτογάλων είχε… ακουστεί για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

«Παίζει» του Διούδη

«Παίζει» του Διούδη

Ο 23χρονος τερματοφύλακας μένει ελεύθερος από την Κλαμπ Μπριζ και είναι μία περίπτωση που ενδέχεται να απασχολήσει τον Ολυμπιακό, αλλά υπό προϋποθέσεις...

Το 10 το καλό! (pic)

Το 10 το καλό! (pic)

Με τα δύο τέρματα που σημείωσε με την εθνική Ελλάδος, ο Κώστας Φορτούνης, πιστοποίησε ότι διανύει την πιο παραγωγική του χρονιά, και ανάρτησε φωτογραφία στα social media, από την αναμέτρηση κόντρα στην Ισλανδία.

Υπόκλιση στον Ολυμπιακό!

Υπόκλιση στον Ολυμπιακό!

Αναφορά στο απίστευτο σερί που έχει φέτος ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κάνει δημοσίευμα του ισπανικού Τύπου...

Πανηγύρισε την πρόκριση ο Ντα Κόστα (pic)

Πανηγύρισε την πρόκριση ο Ντα Κόστα (pic)

Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, θα βρεθεί η εθνική ομάδα του Μαρόκου, που επιβλήθηκε με 2-0 του Πράσινου Ακρωτηρίου, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να αγωνίζεται 90 λεπτά.