Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπόκλιση στον Ολυμπιακό!

Υπόκλιση στον Ολυμπιακό!
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 - 12:55

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Αναφορά στο εκπληκτικό σερί που έχει ο Ολυμπιακός στο ελληνικό πρωτάθλημα κάνει ισπανικό δημοσίευμα. Με αφορμή τις 13 συνεχόμενες νίκες που έχει η Σεβίλλη στο πρωτάθλημα στο «Σάντσες Πιθχουάν», η ιστοσελίδα «sevilla.abc.es» κάνει μία αναφορά και στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως παρόμοιο ρεκόρ (13 συνεχόμενες νίκες) έχει μόνο ο Ολυμπιακός, με τη διαφορά πως η Σεβίλλη έχει και δύο ήττες, τον περασμένο Σεπτέμβρη, ενώ ο Θρύλος έχει το απόλυτο στο ελληνικό πρωτάθλημα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πως τα ρεκόρ που κάνει ο Ολυμπιακός, αποτελούν θέμα συζήτησης και στο εξωτερικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν με διαφορά την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Διαβάστε επίσης

Γύρισε στα… παλιά ο Σεμπά

Γύρισε στα… παλιά ο Σεμπά

Με την ευκαιρία της 4ήμερης άδειας που είχε δώσει ο Μάρκο Σίλβα στους ποδοσφαιριστές, ο Βραζιλιάνος χαφ του Ολυμπιακού, πήγε να δει αλλά και να προπονηθεί με τους παλιούς του συμπαίκτες στην Εστορίλ.

«Παίζει» του Διούδη

«Παίζει» του Διούδη

Ο 23χρονος τερματοφύλακας μένει ελεύθερος από την Κλαμπ Μπριζ και είναι μία περίπτωση που ενδέχεται να απασχολήσει τον Ολυμπιακό, αλλά υπό προϋποθέσεις...

Πανηγύρισε την πρόκριση ο Ντα Κόστα (pic)

Πανηγύρισε την πρόκριση ο Ντα Κόστα (pic)

Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, θα βρεθεί η εθνική ομάδα του Μαρόκου, που επιβλήθηκε με 2-0 του Πράσινου Ακρωτηρίου, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να αγωνίζεται 90 λεπτά.