Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκρηκτικός και ικανότατος! (vids)

Εκρηκτικός και ικανότατος! (vids)
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 - 19:58

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Γκονζάλο Πασιέντσια. Ο 22άχρονος επιθετικός ήταν συμπαίκτης με τον Αντρέ Μάρτινς στην ολυμπιακή ομάδα της Πορτογαλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και μάλιστα πέτυχε τρία γκολ. Συγκεκριμένα, σκόραρε κατά της Αργεντινής, της Ονδούρας και στον αγώνα με την Αλγερία.

Ο νεαρός έδειξε πτυχές από το πλούσιο ταλέντο του, το οποίο θα προσπαθήσει να αποδείξει και φορώντας τη φανέλα του Θρύλου. Είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και όποτε του δόθηκε η ευκαιρία το απέδειξε με τον καλύτερό τρόπο.

Για τον Πορτογάλο σάς είχε ενημερώσει πρώτος ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο οποίος επίσης σάς είχε αποκαλύψει τις προχωρημένες επαφές που είχε με τον Ολυμπιακό.

Δείτε τα γκολ που πέτυχε με την Ολυμπιακή ομάδα της Πορτογαλίας:

Το γκολ με Αργεντινή:

Με την Ονδούρα:

Και την Αλγερία:

Διαβάστε επίσης

Πήρε Πασιέντσια, Βιάνα και Ρομάο!

Πήρε Πασιέντσια, Βιάνα και Ρομάο!

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» είχε αποκαλύψει πρώτος το όνομα του Πορτογάλου στράικερ και τις προχωρημένες επαφές του με τον Θρύλο, ενώ είχε γράψει από τις 12 Αυγούστου για τον Βραζιλιάνο αμυντικό – Ηρθε και συμφώνησε και ο Τογκολέζος μέσος.

Ρολάντο!

Ρολάντο!

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» έχει το ρεπορτάζ για τον 30χρονο σέντερ μπακ της Μαρσέιγ, ενώ η «L' Equipe» αναφέρει πως ετοιμάζεται πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Έρχεται το κανόνι στον Θρύλο!

Έρχεται το κανόνι στον Θρύλο!

Η «βόμβα» αναμένεται να σκάσει σύντομα. Σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, όλα δείχνουν Καρντόσο, αλλά έτοιμοι είναι και οι Κουράνι, Τζο.