Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι μαζί να στηρίξουμε τον αδερφό μας, Βαγγέλη! (pic)

Όλοι μαζί να στηρίξουμε τον αδερφό μας, Βαγγέλη! (pic)
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 - 18:20

Την Δεύτερα 31 Οκτωβρίου, η Θύρα 7 διοργανώνει ψήσιμο στη Θύρα 7 Πειραιά. Ο σκοπός είναι κάτι παραπάνω από ιερός, καθώς όσοι περισσότεροι μαζευτούμε, τόσο περισσότερο θα βοηθήσουμε τον αδερφό μας Βαγγέλη, στην προσπάθεια που κάνει να ξεπεράσει το πρόβλημα από το οποίο ταλαιπωρείται. Ο Βαγγέλης θα κάνει το καθιερωμένο του ταξίδι στο εξωτερικό και πραγματικά η συμμετοχή όλων είναι σημαντική. Για να στηριχτεί ο Βαγγέλης μας ψυχολογικά, αλλά και οικονομικά. Η συμμετοχή είναι 5 ευρώ.

Αναλυτικά...

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 31/10 ΣΤΙΣ 19:00 Η ΘΥΡΑ 7 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 7 ΠΕΙΡΑΙΑ ΨΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠ'ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.
ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΒΟΗΘΑΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΑΣ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗ ΚΩΛΟΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ.
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΑΣ.
ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ.
ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ 5€.

ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ.

Y.Γ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΙΣΣΗ ΘΕΚΛΑ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ:

5144-072821-807

ΙΒΑΝ

GR75 0172 1440 0051 4407 2821807

BIC PIRBGRAA

Διαβάστε επίσης

Άρχισαν τα… κρύα

Άρχισαν τα… κρύα

ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει να… κρυώνουν, βρισκόμενοι στο -4 οι «πράσινοι» και στο -7 οι «δικέφαλοι» Βορρά και Νότου από τον Ολυμπιακό.

Κάντε «καμίνι» τον Ναό!

Κάντε «καμίνι» τον Ναό!

Τη Δευτέρα βγήκαν μέσω ίντερνετ τα εισιτήρια για τον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟ, που θα γίνει την Κυριακή, ενώ από την Τρίτη θα είναι στα εκδοτήρια - Όλοι να γεμίσουμε τον Ναό μας και να κάνουμε αυτή τη βραδιά αξέχαστη σε όλη την Ελλάδα.

Ξέρουν ότι ήττα στο Καραϊσκάκη σημαίνει... αντίο ζωή

Ξέρουν ότι ήττα στο Καραϊσκάκη σημαίνει... αντίο ζωή

Ενα καθαρό οφσάιντ από το οποίο ξεκίνησε η φάση όπου ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι κι άλλο ένα που ήταν ορισμός του οριακού στη φάση όπου ακυρώθηκε το γκολ των γηπεδούχων έφταναν και περίσσευαν για να έχουμε τις συνήθεις πλέον φωνές για… αλλοίωση του αποτελέσματος στο Περιστέρι.

Για να την κοιτάτε… (pic)

Για να την κοιτάτε… (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε μία φωτογραφία στα social media με την μέχρι στιγμής βαθμολογία έπειτα από 7 αγωνιστικές που έχουν παιχτεί.