Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καπνογόνα με άρωμα... λεβάντας!

Καπνογόνα με άρωμα... λεβάντας!
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 - 20:37

Χθες έγινε το ματς της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Εκεί όπου έγινε ένας καθαρός, από κάθε άποψη αγώνας, αν και η αλήθεια είναι πως έγιναν αρκετά λάθη από τους ρέφερι. Θα αναφερθούμε αλλού σε αυτά. Σημασία έχει πως ο καπνός από τα καπνογόνα των ΠΑΟΚτζήδων έχουν διαφορά με αυτά των ΓΑΥΡΩΝ. Οι ΠΑΟΚτζήδες τα έχουν βρει σε τιμή ευκαιρίας και έχουν και άρωμα, μάλιστα.

Για αυτό κανείς παίκτης των Θεσσαλονικέων δεν διαμαρτυρήθηκε για την υγεία του. Πως υπήρχε κίνδυνος και καλά και δεν μπορούσαν να αποδώσουν. Γιατί στον Πειραιά οι ΓΑΥΡΟΙ, όπως λένε, είχαν ανάψει καπνογόνα, των οποίων ο καπνός ήταν βλαβερός και ελλόχευε σοβαρός κίνδυνος για την υγεία των παικτών του ΠΑΟΚ. Λες και οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν μάσκες οξυγόνου και δεν κινδύνευαν αυτοί, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Όλα καλά λοιπόν εκεί πάνω στη συμπρωτεύουσα. Ο καπνός είχε άρωμα... λεβάντας, ενώ σε άλλα παιχνίδια σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να παρουσιάσουν κι άλλες «γεύσεις» ή μυρωδιές. Ακούγεται πως θα έχουν μέντα και φράουλα, αν και ασφαλέστερα συμπεράσματα θα βγουν στους επόμενους αγώνες του «δικεφάλου του Βορρά».

Διαβάστε επίσης

Το μυαλό στην Αστάνα

Το μυαλό στην Αστάνα

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως κοιτάζει τα παιχνίδια με τη σειρά, γι’ αυτό και δεν σκέφτεται το ντέρμπι με τον ΠΑΟ, αλλά την αναμέτρηση της Πέμπτης με τους Καζάκους.

Αστάνα και μόνο Αστάνα αυτή τη στιγμή!

Αστάνα και μόνο Αστάνα αυτή τη στιγμή!

Υπάρχει και ο ΠΑΟ στον νου των παικτών, αλλά πρώτα από όλα είναι η ομάδα από το Καζακστάν, την οποία αν κερδίσει ο Ολυμπιακός, θα κάνει σημαντικότατο βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Europa League.