Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αστάνα και μόνο Αστάνα αυτή τη στιγμή!

Αστάνα και μόνο Αστάνα αυτή τη στιγμή!
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 - 19:38

Τον ΠΑΟ αντιμετωπίζει σε μερικές ημέρες ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα της Superleague. Οι Πειραιώτες θέλουν φυσικά τη νίκη για να τους αφήσουν όλους στο -7, αλλά πρώτα από όλα, προέχει η αναμέτρηση με αντίπαλο την Αστάνα. Παιχνίδι για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και το οποίο διεξάγεται στο Καζακστάν την Πέμπτη στις 18:00.

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη προκειμένου να κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του θεσμού και έχει όλα τα φόντα να τα καταφέρει, αν και το ματς έχει πολλές ιδιαιτερότητες λόγω θερμοκρασιών και χλοοτάπητα. Πάντως, οι Πειραιώτες δεν έχουν καμία διάθεση να υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους. Κάθε άλλο.

Ναι, η Αστάνα έχει πολλά προβλήματα με τραυματίες και τιμωρίες, όπως πχ. του Κάνιας, που δεν θα παίξει, καθώς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο πρώτο ματς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός πηγαίνει εκεί για τουρισμό. Πάει να κάνει τη δουλειά του στο Καζακστάν, όπως τη δουλειά του θα κάνει την Κυριακή με αντίπαλο τον ΠΑΟ στον Ναό.

Διαβάστε επίσης

Το μυαλό στην Αστάνα

Το μυαλό στην Αστάνα

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως κοιτάζει τα παιχνίδια με τη σειρά, γι’ αυτό και δεν σκέφτεται το ντέρμπι με τον ΠΑΟ, αλλά την αναμέτρηση της Πέμπτης με τους Καζάκους.

Καπνογόνα με άρωμα... λεβάντας!

Καπνογόνα με άρωμα... λεβάντας!

Είδατε πόσο... ωραίος είναι καπνός στη Θεσσαλονίκη σε σχέση με τον Πειραιά; Εκεί έχει άλλο άρωμα. Μεθυστικό! Για αυτό δεν λένε τίποτα.

Κάντε «καμίνι» τον Ναό!

Κάντε «καμίνι» τον Ναό!

Τη Δευτέρα βγήκαν μέσω ίντερνετ τα εισιτήρια για τον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟ, που θα γίνει την Κυριακή, ενώ από την Τρίτη θα είναι στα εκδοτήρια - Όλοι να γεμίσουμε τον Ναό μας και να κάνουμε αυτή τη βραδιά αξέχαστη σε όλη την Ελλάδα.