Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ηρθα σε έναν τεράστιο σύλλογο» (vid)

«Ηρθα σε έναν τεράστιο σύλλογο» (vid)
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 - 13:26

Περήφανος που θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού δήλωσε ο Αλί Σισοκό, ο οποίος επισήμανε ότι ήρθε σε ένα τεράστιο σύλλογο με τεράστια ιστορία. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Θρύλου τόνισε ότι θα δώσει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα και δήλωσε ότι ανυπομονεί για την πρώτη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το πρώτο που θέλω να πω είναι ότι αισθάνομαι περηφάνια, γιατί ήρθα σε έναν τεράστιο σύλλογο, με τεράστια ιστορία. Για εμένα είναι μια καλή ευκαιρία και θα δώσω τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου, μαζί με όλο το επιτελείο και ανυπομονώ να αγωνιστώ».

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ:

Διαβάστε επίσης

«Ταύρος» ο Γάλλος!

«Ταύρος» ο Γάλλος!

Ικανοποιημένοι και εντυπωσιασμένοι έμειναν στον Ολυμπιακό από τα τεστ στα οποία υπεβλήθη το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Δεν θέλει στόπερ ο Μπέντο

Δεν θέλει στόπερ ο Μπέντο

Η άποψη του Πορτογάλου τεχνικού, είναι πως ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από άλλον στόπερ και πως θα πορευτεί με αυτούς που έχει - Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

«Ψάχνεται» για εξτρέμ!

«Ψάχνεται» για εξτρέμ!

Στον Ολυμπιακό δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια και υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ακραίος - Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.