Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήμουν έτοιμος και είμαι ευτυχισμένος»

«Ήμουν έτοιμος και είμαι ευτυχισμένος»
Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017 - 11:05

Εμφανώς χαρούμενος για την επιστροφή του στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού εμφανίσθηκε σε δηλώσεις του ο Στέφανος Καπίνο.

Ο τερματοφύλακας του Θρύλου τόνισε πως δούλεψε σκληρά την περίοδο, στην οποία δεν αγωνιζόταν, η οποία όπως τόνισε δεν ήταν εύκολη.

Ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» επισήμανε επίσης πως τα νεαρά παιδιά από την Ακαδημία του Ολυμπιακού έχουν πολύ μέλλον και δεν πρέπει να φορτώνονται με επιπλέον πίεση.

Τέλος, ανέφερε πως ο Ολυμπιακός έχει ακόμη πολλά δύσκολα παιχνίδια να δώσει και θα πρέπει να μην υπάρξει καθόλου χαλάρωση, προκειμένου να συνεχίσει με νίκες και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τερματοφύλακα:

Για το γεγονός πως δεν αγωνιζόταν το τελευταίο διάστημα:

«Αυτούς τους 2.5 μήνες που έλειψα δούλευα στις προπονήσεις και παρέμεινα συγκεντρωμένος, δεν είναι εύκολο να μην παίζεις. Στην αρχή είχα την ατυχία με τον τραυματισμό μου, μετά ήταν απόφαση του προπονητή να μην είμαι βασικός. Τελικά πήρα την ευκαιρία μου σήμερα, ήμουν έτοιμος και είμαι ευχαριστημένος. Έχω ακούσει πολλά σενάρια για το ότι είχα επεισόδιο με τον κ. Μπέντο, αλλά δεν ασχολούμαι και προτιμάω να κοιτάω τη δουλειά μου.

Για την επιστροφή του στη βασική ενδεκάδα του Θρύλου:

Ο προπονητής επιλέγει το ποιος θα παίζει, αυτός ξέρει καλύτερα, και μέχρι σήμερα είχε επιλέξει τον Νίκολα (Λεάλι). Θέλω να παίζω φυσικά, αλλά σέβομαι την απόφασή του. Μου αρέσει να συνεργάζομαι με νέα παιδιά, όπως ο Βιάνα και ο Ρέτσος στην άμυνα, έπαιξα μαζί τους για πρώτη φορά αλλά είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Προσωπικά νιώθω σαν βετεράνος μετά από τόσα χρόνια που αγωνίζομαι, αυτά τα παιδιά όμως έχουν πολύ μέλλον.

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός πετυχαίνει περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων:

Δεν γνωρίζω γιατί πετυχαίνουμε περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, μάλλον αυτό είναι το στιλ της ομάδας μας αλλά από τη στιγμή που κερδίζουμε δεν είναι και κάτι ανησυχητικό. Απόψε η Ξάνθη ήταν καλύτερη από ότι στο πρώτο παιχνίδι, το κυνήγησε περισσότερο, δεν αμύνθηκε τόσο μαζικά και δίκαια βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Δεν ισχύει ότι έχουμε χαλαρώσει, καθώς ξέρουμε ότι μια πιθανή γκέλα μειώνει τη διαφορά μας.

Για τα παιδιά των Ακαδημιών που έχουν σημαντικό ρόλο στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού:

Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, είναι ευχάριστο να βλέπουμε πολλά νέα παιδιά στη βασική ενδεκάδα και προσωπικά τα ζηλεύω, γιατί έκαναν πραγματικότητα το όνειρό τους και είναι μέλη αυτής της ομάδας. Δεν πρέπει να τους φορτώσουμε με επιπλέον πίεση, ας το δούμε λίγο πιο ρομαντικά το πράγμα, είναι ακόμα μικροί και πρέπει απλά να διασκεδάσουν το γεγονός ότι ζουν το όνειρό τους. Εμένα αφήστε με, έχω τραύματα!

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

Υπάρχουν ακόμα πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, όλα τα ντέρμπι είναι εκτός έδρας στον δεύτερο γύρο και το πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο, παρά τη βαθμολογική διαφορά. Και στον πρώτο γύρο κάναμε κακά παιχνίδια, δεν υπάρχει θέμα χαλάρωσης. Όσο για την κούραση, είναι περισσότερο στο μυαλό του κάθε αθλητή».

Διαβάστε επίσης

Ασταμάτητος Μαρκάνο

Ασταμάτητος Μαρκάνο

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής κατάφερε με το χθεσινό του γκολ επί της Ρίο Άβε, να φτάσει τα πέντε σε μια σεζόν και να ισοφαρίσει το προσωπικό του ρεκόρ.

«Με ανέτρεψε, ήταν πέναλτι»

«Με ανέτρεψε, ήταν πέναλτι»

Ο Γιώργος Μανθάτης μίλησε για το γκολ που πέτυχε στη νίκη επί της Ξάνθης, αλλά και για τη φάση του 69ου λεπτού, στην οποία θα έπρεπε ο Κομίνης να δώσει πέναλτι.