Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σεμπά, Σεμπά, Σεμπά!

Σεμπά, Σεμπά, Σεμπά!
Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017 - 15:43

Με 2-0 επικράτησε της Ξάνθης ο Ολυμπιακός στον αγώνα που έγινε στον Ναό το Σάββατο το απόγευμα. Οι Πειραιώτες βελτιώθηκαν στο Β' μέρος και μπόρεσαν να προηγηθούν πάρα πολύ νωρίς, με μια εκπληκτική ενέργεια του Σεμπά από τα δεξιά, όταν έκανε την άμυνα της Ξάνθης ό,τι ήθελε. Και κρίμα που η προσπάθειά του δεν τελείωσε με τον ίδιο να βάζει το γκολ.

Ακόμα κι έτσι, όμως, κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για κάτι. Έκανε τρομερή ενέργεια ο Βραζιλιάνος, που εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος ή από τους καλύτερους παίκτες του φετινού Ολυμπιακού. Απίστευτη σκέψη και ωραία εκτέλεση, άσχετα αν ο Ζίφκοβιτς του στέρησε το γκολ.

Του το έδωσε, όμως, πίσω η τύχη, με την μπάλα να χτυπάει στον Σβάρνα και να καταλήγει στα δίχτυα της Ξάνθης. Λίγες μόνο ημέρες λοιπόν μετά το δολοφονικό τάκλιν του Λισγάρα στον αγώνα των δύο ομάδων στην Ξάνθη, ο Σεμπά, όχι μόνο δεν μπήκε φοβισμένος, αλλά ορκισμένος να κάνει το παν ώστε ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη.

Και τα κατάφερε θαυμάσια.

Διαβάστε επίσης

Παραπέμπεται ο Κομίνης

Παραπέμπεται ο Κομίνης

Βαθμό που τον οδηγεί σε παραπομπή πήρε ο Γιώργος Κομίνης, ο ρέφερι που δεν έδωσε το ολοκάθαρο πέναλτι στον Ολυμπιακό, στην ανατροπή του Μανθάτη.

«Κρατάει» τη διαφορά... διψήφια!

«Κρατάει» τη διαφορά... διψήφια!

Ό,τι έκανε ο Ολυμπιακός τα προηγούμενα χρόνια, το κάνει και φέτος. Έχει ήδη διψήφια διαφορά από τους υπόλοιπους και αν το πάρει έτσι το πρωτάθλημα, δεν θα το κάνει φυσικά για πρώτη φορά.

Πάντα με μεγάλη προσοχή!

Πάντα με μεγάλη προσοχή!

Είναι φανερό τι γίνεται στους αγώνες του Ολυμπιακού, όπου για να κερδίσει πέναλτι, θα πρέπει να συμβούν τα απίθανα.

Και κάτι για Καρντόσο...

Και κάτι για Καρντόσο...

Έχασε το άχαστο λίγο πριν το γκολ του Μανθάτη, αλλά ο Παραγουανός πανηγύρισε το 2-0. Μία κίνηση που σημαίνει πολλά.