Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους πονάει πολύ το 7ο σερί

Τους πονάει πολύ το 7ο σερί
Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017 - 18:30

Ο Ολυμπιακός οδεύει ολοταχώς για την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου και συνολικά 44ου πρωταθλήματος στην ιστορία του. Οι «ερυθρόλευκοι» το βράδυ της Τετάρτης πέρασαν σαν… σίφουνας από την Κέρκυρα και πλέον χρειάζονται μια ακόμα νίκη για να κατακτήσουν και μαθηματικά τον φετινό τίτλο.

Ενας τίτλος με τον οποίο θα βουλώσουν τα στόματα των… εξυγιαντών, οι οποίοι στην αρχή της σεζόν ονειρευόντουσαν το πρωτάθλημα. Παράλληλα, θα καταπιούν τη γλώσσα τους οι δήθεν αντικειμενικοί, οι οποίοι το καλοκαίρι είχαν ξεγραμμένο τον Ολυμπιακό και παρουσίαζαν τους Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σαν μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Ολυμπιακός τους ξεφτίλισε όλους και για μια ακόμα χρονιά οδεύει ολοταχώς για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Θρύλος απέδειξε πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και έκανε τους αντιπάλους του να βλέπουν… εφιάλτες.

Η σεζόν πάντως έχει ακόμα δρόμο, καθώς ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του και την πρόκληση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κατακτήσουν το νταμπλ και θα παλέψουν για να καταφέρουν τους στόχους του.

Διαβάστε επίσης

«Συνεχίζουμε υπό την καθοδήγηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να υλοποιούμε την υποχρέωση που έχουμε αναλάβει»

«Συνεχίζουμε υπό την καθοδήγηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να υλοποιούμε την υποχρέωση που έχουμε αναλάβει»

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για τη σπουδαία συνεργασία του Ολυμπιακού με την UNICEF, για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί τον τελευταίο καιρό, αλλά και για τη συνύπαρξη του με τον Μάρκο Μάριν.

Ο Λεμονής άλλαξε την εικόνα του Θρύλου

Ο Λεμονής άλλαξε την εικόνα του Θρύλου

Ο Ολυμπιακός με τον έμπειρο προπονητή στον πάγκο του μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς – Οι παίκτες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά του και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.