Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευάγγελος Μαρινάκης: Αγόρασε και επισήμως τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ευάγγελος Μαρινάκης: Αγόρασε και επισήμως τη Νότιγχαμ Φόρεστ
Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 - 19:41

Για την εξαγορά της Νότινχαμ Φόρεστ μιλά στο BBC ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Ευάγγελος Μαρινάκης, μετά την έγκριση που πήρε από την Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού παρουσίασε στο BBC το όραμά του για την ιστορική ομάδα της Αγγλίας, τονίζοντας ότι θέλει «να επιστρέψει η σταθερότητα σε έναν σύλλογο με τεράστια προοπτική που ανήκει στην ελίτ της Πρέμιερ Λιγκ».

Πρόσθεσε ότι δεν θα δώσει υποσχέσεις, αλλά ότι μόνο θα υλοποιήσει το έργο του, σημειώνοντας ότι θα μειώσει τις τιμές στα εισιτήρια για να ανταμείψει την πίστη των φιλάθλων της ομάδας. «Οι φίλαθλοι της Νότιγχαμ έχουν κουραστεί όλα αυτά τα χρόνια. Όμως, παρέμειναν πιστοί και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς», δήλωσε.

Προανήγγειλε επίσης την δημιουργία ενός συμβουλευτικού σώματος φιλάθλων και ενός συμβουλίου νέων, που θα έχουν παρουσία στα διοικητικά συμβούλια της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στα parapolitika.gr

Διαβάστε επίσης

«Ευχαριστώ θερμά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία»

«Ευχαριστώ θερμά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία»

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης ευχαρίστησε τον ηγέτη του Ολυμπιακού και πρώτο δημοτικό σύμβουλο Πειραιά, ο οποίος ανέλαβε εξ ολοκλήρου τα έξοδα για τη δημιουργία του Μνημείου για την Γενοκτονία των Ποντίων, αλλά και για την ανακατασκευή της Πλατείας Αλεξάνδρας.