Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρε μπαγάσα Καμπέσας, στο 2017 είμαστε...

Ρε μπαγάσα Καμπέσας, στο 2017 είμαστε...
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 - 14:17

Παίκτης του ΠΑΟ με κάθε επισημότητα είναι από τη Δευτέρα ο Μπράιαν Καμπέσας, που παραχώρησε κιόλας την πρώτη του συνέντευξη. Και είπε το αμίμητο. Πως ο ΠΑΟ είναι ένα μεγάλο κλαμπ επειδή έχει παίξει σε τελικό Κυπέλλου πρωταθλητριών. Ρε μπαγάσα Καμπέσα...

Ξέρεις πότε πήγε ο ΠΑΟ σε τελικό; Το 1971. Σου είπαν, όμως, πώς πήγε ή το άφησαν... φλου; Ρώτα τη Δέσποινα Παπαδοπούλου αν θες, πάντως, να σου πει. Και ξέρεις και κάτι άλλο ρε μπαγάσα; Το 1971 είναι... 46 χρόνια πριν από το 2017. Ζήσε το τώρα ρε μεγάλε και άσε τους τελικούς (που προφανώς δεν σου είπαν πώς πήγε εκεί ο ΠΑΟ).

Όνειρα κάνεις κι εσύ όπως όλοι οι άλλοι εκεί στον ΠΑΟ, όνειρα θερινής νυκτός, έστω και αν δρόσισε από το βράδυ της Κυριακής ελέω... Μέδουσας, όπως ονομάζεται η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα μας.

Μπες στο gavros.gr ΤΩΡΑ να μάθεις πώς πήγε ο ΠΑΟ το '71 στον τελικό και δες το βίντεο...

Διαβάστε επίσης

Τετ-α-τετ με Ντε λα Μπέγια

Τετ-α-τετ με Ντε λα Μπέγια

Ο Μπέσνικ Χάσι θέλει να έχει καλή επαφή με όλους τους παίκτες και ως εκ τούτου, είχε σύντομη συνομιλία με τον Ισπανό μπακ.

Θα είναι όπως πρέπει

Θα είναι όπως πρέπει

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για τον Ολυμπιακό, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει των προκριματικών του Champions League.

Χρόνια Πολλά Μαρινάρα

Χρόνια Πολλά Μαρινάρα

Η μεταφράστρια του Ολυμπιακού, Μαρίνα Τσαλή, έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή και όλοι της ευχόμαστε τα καλύτερα.