Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έρχομαι...»

«Έρχομαι...»
Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017 - 09:26

Από ό,τι δείχνουν τα πράγματα, διανύουμε τα τελευταία επεισόδια του σίριαλ με τον Γκιγιόμ Ζιλέ. Που δεν κούρασε καθόλου είναι η αλήθεια, απλά ο Ολυμπιακός επικεντρώθηκε στους αγώνες με την Παρτιζάν και στη συνέχεια επανήλθε δυναμικά στο κόλπο για την απόκτησή του. Πλέον, ο Βέλγος έχει τον πρώτο λόγο για μεταγραφή.

Και ο «ΓΑΥΡΟΣ» από τη μεριά του έχει πλούσιο ρεπορτάζ αναφορικά με τον παίκτη, που δήλωσε πως μέσα στο προσεχές 48ωρο, θα βρίσκεται στη χώρα μας για να κλείσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. «Δευτέρα ή Τρίτη θα είμαι στην Ελλάδα», ανέφερε ο Ζιλέ, που έρχεται...

Όλο το ρεπορτάζ και όλα όσα είπε ο Ζιλέ για την έλευσή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, που έχει το πλήρες ρεπορτάζ για τον Βέλγο μέσο που αφήνει τη Ναντ για μια μεγάλη καριέρα στην καλύτερη ελληνική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

«Να ξεπεράσουμε τις 100.000 Κάρτες Φιλάθλου»

«Να ξεπεράσουμε τις 100.000 Κάρτες Φιλάθλου»

Η Θύρα 7 Επαρχίας κάλεσε τους ΓΑΥΡΟΥΣ να αποκτήσουν Κάρτες Φιλάθλου και να στηρίξουν έμπρακτα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, τα οποία κάθε χρόνο πετυχαίνουν σπουδαίες διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Χυλόπιτα» στους Κινέζους

«Χυλόπιτα» στους Κινέζους

Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο, ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά σε πρόταση κινεζικής ομάδας για τον Σεμπά, που έφτασε τα πέντε εκατ. ευρώ.

Ευχάριστες μνήμες…

Ευχάριστες μνήμες…

Στον Πειραιά μόνο ευχάριστες μνήμες ξυπνάνε από τις αναμετρήσεις με ομάδες της Κροατίας