Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «σύμμαχος» τον στέλνει στη Football League

Ο «σύμμαχος» τον στέλνει στη Football League
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 - 21:56

Ολοταχώς στη Football League οδεύει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν… κατέβηκε ποτέ στην Τούμπα και ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 4-0.

Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν το σύμμαχό τους και τον στέλνουν καρφί στη δεύτερη κατηγορία, καθώς η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά την ήττα στη συμπρωτεύουσα απέχει μόλις 4 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Το σκορ άνοιξε στο 7ο λεπτό ο Πέλκας, ο οποίος 51’ σκόραρε ξανά και έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ. Στο 68’ ο Κουλούρης με πέναλτι έκανε το 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 77' ο Πρίγιοβιτς.

Η… κατρακύλα του Παναθηναϊκού συνεχίζεται και πλέον είναι όλο και πιο κοντά ο υποβιβασμός! Αν δεν καταφέρει να κερδίσει την επόμενη αγωνιστική στην Ξάνθη τότε τα... τύμπανα του υποβιβασμού θα ηχήσουν ακόμα πιο δυνατά στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μάτος, Κρέσπο, Κάνιας (57’ Τσίμιροτ), Μαουρίσιο, Πέλκας, Λημνιός (83' Κάμπος), Μακ, Κουλούρης (73’ Πρίγιοβιτς)

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Κουτρουμπής, Μολέδο, Ινσούα, Γιόχανσον (46’ Χίλιεμαρκ), Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Καμπέσας, Λουντ, Βιγιαφάνιες (85' Δώνης), Άλτμαν (69' Χουλτ)

Διαβάστε επίσης

Ιδού οι 8 κλεμμένοι βαθμοί!

Ιδού οι 8 κλεμμένοι βαθμοί!

Το gavros.gr απαντάει σε όσους ειρωνεύτηκαν τον Σάββα Θεοδωρίδη και θυμίζει τα ματς, στα οποία η διαιτησία στέρησε βαθμούς από τον Ολυμπιακό…

Όλα καλά με Κούτρη

Όλα καλά με Κούτρη

Δεν έχει κάτι το σοβαρό ο νεαρός μπακ και θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Άλλος Ολυμπιακός στην επίθεση!

Άλλος Ολυμπιακός στην επίθεση!

Πολύ βελτιωμένος παρουσιάζεται ο Θρύλος στο επιθετικό κομμάτι. Όλα τα στοιχεία που επιβεβαιώνουν την αλλαγή προς το καλύτερο για τους πρωταθλητές.

«Μια γροθιά» (pic)

«Μια γροθιά» (pic)

Το μήνυμα του Λεονάρντο Κούτρη μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού.