Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς ή Ζιλέ

Μαρτίνς ή Ζιλέ
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 - 15:56

Σε ένα πλαίσιο αποχωρήσεων μερικών παικτών, προκειμένου ο Ολυμπιακός και πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Λεμονής, να έχει ένα ρόστερ 23-24 ποδοσφαιριστών για το κρίσιμο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, αναμφισβήτητα δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για τις περιπτώσεις των Αντρέ Μαρτίνς και Γκιγιόμ Ζιλέ.

Όπως γράφει ο «Πρωταθλητής», ο Λεμονής θέλει να δει το ρόστερ της ομάδας να αποσυμφορείται. Καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί και είναι γνωστό πως ο κόουτς θέλει να δουλέψει με λιγότερους. Ο Πορτογάλος με τον Βέλγο λοιπόν, θα έχουν... ανταγωνισμό για το ποιος θα μείνει στην ομάδα.

Ο Μαρτίνς από τη μεριά του, δεν μπόρεσε να πάρει τις ευκαιρίες που του έδωσε ο Έλληνας κόουτς, ενώ ο Ζιλέ φαίνεται να είναι εκείνος που θα μπορέσει να βοηθήσει περισσότερο στο Β' μισό του πρωταθλήματος. Όπως γράφει το ρεπορτάζ, ο Ζιλέ φαντάζει πιο πολύτιμος, αλλά πολλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν από τις προθέσεις των δύο παικτών.

Φαίνεται λοιπόν πως μένουν ένας εκ των δύο και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει φυσικά πολύ περισσότερο ρεπορτάζ, αλλά και εξελίξεις σχετικά με τους δύο ποδοσφαιριστές. Αυτή τη στιγμή, πάντως, ο Βέλγος είναι το φαβορί για να μείνει, αλλά έως ότου υπάρξουν οι τελικές αποφάσεις, δεν μπορεί να γραφτεί κάτι παραπάνω.

Απλά γίνεται καταγραφή με τα τωρινά δεδομένα.

Διαβάστε επίσης

Αυτό είναι το μυστικό!

Αυτό είναι το μυστικό!

Πώς ο Ολυμπιακός μπορεί να μεταφέρει την ήδη υπάρχουσα πίεση στους ανταγωνιστικές του, που θα έχει ως αποτέλεσμα να λυγίσουν, αφήνοντάς τον μόνο πρώτο να οδεύει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Άπαντες ικανοποιημένοι

Άπαντες ικανοποιημένοι

Η ομάδα του Ολυμπιακού έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό, οι αυτοματισμοί υπάρχουν στα ματς της και το παιχνίδι της έχει αρχίσει να γίνεται πιο ωραίο.