Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από τώρα άρχισε το κλάμα; (vid)

Από τώρα άρχισε το κλάμα; (vid)
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 - 17:00

Μερικές ώρες έχουν περάσει από το προσπέρασμα του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στη βαθμολογία. Ο Θρύλος πέτυχε τον στόχο του, είναι πρώτος πριν τη διακοπή και πλέον όλα έχουν αρχίσει να αλλάζουν. Όπως πχ. το κλάμα στην ΑΕΚ που το είχαμε (ξε)χάσει τον τελευταίο καιρό. Βλέπετε, τώρα που έπεσαν από την κορυφή, είπαν να αρχίσουν να θυμούνται πώς είναι το σκούξιμο, που τους έχει λείψει είναι αλήθεια.

Υπάρχει και βίντεο στο youtube όπως μας ενημερώνουν, για την κατάφωρη αδικία φέτος που έχει υποστεί η ομάδα τους. Θα κάνουν και ντοκιμαντέρ σε λίγο. Βέβαια, μην περιμένετε να δείτε σε αυτό το βίντεο το πέναλτι που κέρδισαν στο Περιστέρι με τη Λαμία. Ξέρετε, εκείνο που η ανατροπή έγινε δύο μέτρα έξω από την περιοχή.

Αλλά τότε δεν ήξεραν να κάνουν βίντεο. Τώρα το θυμήθηκαν. Τώρα, που όλως τυχαίως πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας ο Ολυμπιακός. Διότι τόσο καιρό δεν έσκουζαν. Από την Κυριακή άρχισε. Μιλάμε για πολύ κλάμα έτσι;

Που 'στε. Φυλάξτε μερικά δάκρυα για τη συνέχεια της σεζόν, καθώς η διαφορά θα μεγαλώσει. Αν δεν μπορείτε να κρατηθείτε, πάρτε... johnson & johnson. Όχι πια δάκρυα.



Αδικία σαν κι αυτή, πάντως, στο Περιστέρι δεν υπάρχει...

Δείτε το βίντεο...

TAGS

Διαβάστε επίσης

Εκτός ομάδας ο Μπεν

Εκτός ομάδας ο Μπεν

Εκτός Α' ομάδας τέθηκε ο επιθετικός από τις Κομόρες, μετά τη σχετική ενημέρωση από τον Ολυμπιακό.

Χωρίς Σισέ με Πλατανιά

Χωρίς Σισέ με Πλατανιά

Ο νεαρός Σενεγαλέζος στόπερ έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα Κυπέλλου με τους Κρητικούς, που θα γίνει την Τετάρτη στα Χανιά.