Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πίσω... ολοταχώς για Μιραλάς

Πίσω... ολοταχώς για Μιραλάς
Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017 - 11:50

Πρόσφατα είχε γραφτεί πως ο Κέβιν Μιραλάς ενδέχεται να φύγει από την Έβερτον προκειμένου να πάει σε μια ομάδα για να παίζει. Βλέπετε, ο Βέλγος στράικερ είναι περιζήτητος, πάρα πολύ καλός, άσχετα αν δεν παίζει στους Άγγλους. Και θέλει να πάει και στο Μουντιάλ. Πάρα πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για να τον αποκτήσουν, αλλά το θέμα είναι η τιμή του. Αφενός έδωσε πολλά η Έβερτον για να τον πάρει και αφετέρου είναι παικταράς.

Η Γαλατάσαραϊ είναι η ομάδα από την Τουρκία που ενδιαφέρθηκε πιο πολύ για τον παίκτη και φαίνεται πως είχε κάνει κρούση για να τον αποκτήσει. Κρούση είχε κάνει και ο Ολυμπιακός, που σύμφωνα με τους Τούρκους, έδωσε τρία εκατ. ευρώ, αλλά οι Άγγλοι δεν... απάντησαν.

Ο Μιραλάς από τη μεριά του, φέρεται να ζητάει συν 1.8 εκατ. ευρώ και τριετές συμφωνία, αξίας 10 εκατ. ευρώ. Με το που τα άκουσαν αυτά οι Τούρκοι έκανα πίσω φυσικά, καθώς λεφτά μπορεί να έχουν, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τα πάντα, κάτι που δείχνει πως ο Μιραλάς, δύσκολα θα πάει στη Γαλατά, που θέλει να πάρει δανεικό έναν στράικερ έως το τέλος της σεζόν.

Πίσω... ολοταχώς λοιπόν κάνει η Γαλατά για τον Μιραλάς και φαίνεται πως το οικονομικό παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Ούτε ο Ολυμπιακός μπορεί να δώσει τα χρήματα που απαιτούνται στους Άγγλους, αλλά τουλάχιστον η προσπάθεια έγινε.

Τώρα, τι άλλο μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα ή αν θα πάρει πάνω του την υπόθεση ο Μιραλάς, δεν μπορούμε να το ξέρουμε.

Διαβάστε επίσης

Ορεξάτοι Τζούρτζεβιτς και Οτζίτζα

Ορεξάτοι Τζούρτζεβιτς και Οτζίτζα

Γκολ και θέαμα είχε το φιλικό παιχνίδι με την Κ20 που έγινε το πρωί στο Ρέντη. Το gavros.gr έχει το ρεπορτάζ. Ποιοι έβαλαν τα γκολ στο χορταστικό 4-4 και ποιους δοκίμασε ο Τάκης Λεμονής.