Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Προτάθηκε στη Γαλατά ο Οφόε»

«Προτάθηκε στη Γαλατά ο Οφόε»
Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017 - 12:31

Ο Βαντίς Οτζίτζα Οφόε είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού. Αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για αυτόν φυσικά, αλλά εκείνος είναι επικεντρωμένος στον Ολυμπιακό και στο πώς θα βοηθήσει την ομάδα να πάει καλύτερα. Πάντως, σύμφωνα με αυτά που γράφουν οι Τούρκοι, ο μάνατζέρ του τον πρότεινε στην ομάδα της Γαλατάσαραϊ.

Το δημοσίευμα μπορεί να αληθεύει, μπορεί και όχι. Καθώς πάντα οι Τούρκοι γράφουν κάποια πράγματα τα οποία ίσως να μην ισχύουν. Γράφουν δηλαδή κάποια πρατραβηγμένα σενάρια. Στο ρεπορτάζ σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός θέλει πέντε εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει και οι Τούρκοι ίσως να το σκεφτούν, ίσως και όχι. Κανείς δεν ξέρει.

Ο Ολυμπιακός τον θέλει τον παίκτη, αυτό είναι σίγουρο. Και αν έρθει κάποια μεγάλη πρόταση να τον δώσει, θα το σκεφτεί, πάντα σε συνεννόηση με τον Βέλγο βέβαια. Στο ρεπορτάζ γράφεται επίσης πως ο Οφόε έχει αποφασίσει να φύγει από τον Ολυμπιακό για οικογενειακούς λόγους, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει «βγει» από κανέναν. Ούτε από τον παίκτη ούτε από τον Ολυμπιακό.

Και δεν είναι τυχαίο από εκεί και πέρα, το γεγονός πως σε κάθε μεταγραφική περίοδο και σχεδόν για κάθε παίκτη, υπάρχει από πίσω μια τουρκική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

«Χαμός» από τους Ιρανούς!

«Χαμός» από τους Ιρανούς!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι Ασιάτες συνάδελφοι, που βλέπουν δύο από τους συμπατριώτες τους να παίζουν στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Πίσω... ολοταχώς για Μιραλάς

Πίσω... ολοταχώς για Μιραλάς

Ο Βέλγος επιθετικός είναι αρκετά... αλμυρός για τα γούστα της τουρκικής ομάδας (Γαλατά). Εντάξει, έχουν χρήματα, αλλά μερικά πράγματα είναι πάνω από τις δυνατότητές τους.