Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθέωση για τον παικταρά (pics)

Αποθέωση για τον παικταρά (pics)
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 - 18:43

Kevin is back! Ο Μιραλάς επέστρεψε στον Ναό και αποθεώθηκε από τους ΓΑΥΡΟΥΣ! Ο Βέλγος ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Πλατανιά και πρόσφερε πλούσιο θέαμα στους ΓΑΥΡΟΥΣ που βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο παικταράς του Θρύλου ήταν εξαιρετικός και έδειξε ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Οσκαρ Γκαρθία στη συνέντευξη Τύπου, όπου ο Ισπανός προπονητής τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά και την κατάσταση του Βέλγου επιθετικού.

Ο κόσμος από την πλευρά του τον υποδέχθηκε όπως του άξιζε, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να τον αποθεώνουν τόσο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, όσο και κατά τη διάρκειά του. Μάλιστα, την ώρα της αλλαγής του, όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και τον καταχειροκρότησαν. Ο ίδιος ανταπόδωσε και τους ευχαρίστησε για την υποδοχή! Οι ΓΑΥΡΟΙ λατρεύουν τον Κέβιν και αυτός λατρεύει τον Θρύλο!

Δείτε φωτογραφίες από την επανεμφάνιση του Κέβιν Μιραλάς με τα ερυθρόλευκα!

Διαβάστε επίσης

«Έκλεισε ο Μπεν με 500.000 ευρώ»

«Έκλεισε ο Μπεν με 500.000 ευρώ»

Ακόμα και την Πέμπτη (11/1) περιμένουν στο Βελιγράδι τον διεθνή επιθετικό – Για πλήρη συμφωνία με τον Ολυμπιακό κάνουν λόγο οι Σέρβοι

«Θα μας βοηθήσει ο Μιραλάς» (vid)

«Θα μας βοηθήσει ο Μιραλάς» (vid)

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πλατανιά, τόνισε στις δηλώσεις του ότι η έλευση του Κέβιν Μιραλάς, θα βοηθήσει αρκετά τον Ολυμπιακού, μιας και είναι ένας πολύ καλός παίκτης.

Στον Ναό ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Στον Ναό ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού κοντά στην ομάδα του Πειραιά για το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Μαζί του και οι Κριστιάν Καρεμπέ, Φρανσουά Μοντέστο.